Horsens / Minibørn 3-5 år

Minibørn 3-5 år

Reserver plads/gratis prøvetime og se de individuelle hold  - KLIK HER
 
OM MINIBØRN, 3-5 ÅR - DEN BEDSTE START
 
 
Dans for de mindste (3-5 år). Med udgangspunkt i kendte, sjove og seje børnesange, lærer børnene de grundlæggende danse via leg. Børnene får motion, de lærer at koncentrere sig samt at modtage undervisning.

Mads Vad har udviklet forskellige danse specielt til denne aldersgruppe, som sikrer, at børnenes motivation er helt i top samtidig med, at børnene lærer at danse. På alle børnehold gør vi hos VM Dans meget ud af, at motivere børnene igennem undervisningen samtidig med, at der er en sund, god og positiv disciplin. Vores instruktører har stor erfaring med, at have med børn at gøre. Således er alle børn sikret en rigtig god oplevelse.

På minibørn danser vi til musik, der både er for drenge og piger, eksempelvis: MGP sange, Postmand Per, Benno Benno, Tangokat, Bølle Bob, Hip Hop og Cha-Cha-Cha.

Til afdansningsballet er der, hos mor og far, ikke et øje tørt, når de små stjerner går først på gulvet. Minibørnholdet giver dit barn den bedste start.

I Horsens varetager Anders Koch og Christine Højmark den ugentlige undervisning. Anders og Christine er begge meget dygtige undervisere, hvilket sikrer, at eleverne får det optimale ud af undervisningen. Mads Vad underviser holdet den 1. dansegang samt fungerer som gæsteinstruktør i løbet af sæsonen.

Vi glæder os til at se dig!

 
Reserver plads/gratis prøvetime og se de individuelle hold  - KLIK HER
 
 
VM Dans | Sommervej 19, 8210 Aarhus V  | Tlf.: 86282300 | vmdans@vmdans.dk