Nye indlæg

VM DANS FLYTTER TIL NYE STORE LOKALER I AARHUS

11-04-2016 15:30
 
Se video HER
.... og læs mere nedenfor
 
 
Nu får Aarhus et nyt stort moderne dansecenter på Sommervej 19, 8210 Aarhus V.

I 10 år har hele Aarhus' danseskole haft adresse på Klamsagervej i Åbyhøj. De seneste par år har flere og flere opdaget, at dans er for alle, og hvor fedt det er at danse en dag om ugen. Derfor har danseskolen også lejet ekstra lokaler, for at kunne huse alle aktiviteterne.

"Vi har søgt nye store lokaler i Aarhus igennem de sidste par år. Vi ville vente, til de helt rigtige lokaler var der og det er de nu", siger Mads Vad.

VM Dans samler alle dansehold i Aarhus på den nye adresse Sommervej 19 fra august 2016. De nye lokaler står derfor klar til sæsonstart efter sommerferien.

De nye lokaler består af godt 1100 m2 top moderne dansefaciliteter. Der bliver 3 store dansesale, 6 meter til loftet, søjlefrit, en hyggelig café og meget mere. Der tilbydes alle elever gratis parkering, ligesom busforbindelserne er helt perfekte.

VM Dans på Sommervej bliver et dansecenter for hele familien. Der er hold for alle - helt fra Minibørn (3-6 år) til store børn, teenagers, unge, voksne par og voksne, der gerne vil danse selv, og bruge dans, som den perfekte måde at komme i god form på. De sociale bånd er i stor fokus både hos børn og voksne.

Holdoversigten for den nye sæson 2016/2017 på Sommervej bliver offentliggjort på www.vmdans.dk den 23. maj 2016. Her kan du reservere plads til en gratis prøvetime, til sæsonen der starter sidst i august/start september.

"De nye lokaler gør, at vores muligheder bliver ubegrænset. Vi har allerede planer om at lave fredags-danse-café for voksne, hvor alle voksne er velkommen til at hygge og danse. Der mangler sådanne tilbud til voksne", siger Mads Vad og fortsætter: "Derudover vil vi lave vinsmagning og dans for voksne og sodavandsdiskotek for børnene. Det er dog stadig det, at helt almindelige børn og voksne kan gå til dans en gang om ugen, der er vores største fokus. Det er der, vi giver vores medlemmer den bedste oplevelse".

"Det, at have en danseskole giver så meget mening for mig. Børnene får selvtillid og venner, de voksne opbygger sociale relationer og de voksne par bliver nyforelskede. At kunne give medlemmerne gode oplevelser, er det vi vil, og det kan vi på Sommervej", siger Mads Vad.

I slutningen af august afholder VM Dans et kæmpe Åbent Hus arrangement, hvor alle er velkommen til at se det nye dansecenter i Aarhus.

Det bliver en kæmpe fest og i er alle inviteret!

Den 21. maj 2016 afholder VM Dans Afdansningsbal og Gallafest i Aarhus Arena (Ceres Arena). Her kan du komme og se flotte shows og få et godt indblik i, hvad VM Dans er. Læs mere på www.vmdans.dk fra mandag den 11. april.

VM Dans i Randers fortsætter naturligvis i lokalerne på Randers Real Idrætshal også efter sommerferien.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke Remien Ejendomme, som står for ombygningen.

Vi ses!


Kategori: Sidste nyt
VM Dans | Sommervej 19, 8210 Aarhus V  | Tlf.: 86282300 | vmdans@vmdans.dk