DanceLoud

Ny sæson starter i august 2019, uge 34. 
 
Se info om holdtider m.m. og reserver plads til en gratis prøvetime HER
 
 
 
 
HOLDBESKRIVELSE FOR SÆSON 2019/2020
- Glem tid og sted i 50 min. - alle kan være med
DanceLoud er bygget på positiv energi, hvor bevægelse til musik er i fokus. Alle kan være med uanset niveau! Man glemmer tid og sted i 50 min. og har de bedste forudsætninger for at slippe hverdagens konstante behov for kontrol. Der danses til den fedeste musik, hvor man både kan skråle med og få sved på panden. Konceptet "DanceLoud" er udviklet af Anders Koch, som I også er så heldige at have som instruktør på holdet. Samtidig med at Anders har et særligt smittende humør, er han bare en fornøjelse i sig selv. Holdet er for dig, som bare vil koble hovedet fra og følge med. Alle voskne kan være med - kræver ikke danseerfaring.
 
Vi glæder os til at se dig!

Se video om voksenhold - dans uden partner KLIK HER

Vi glæder os til at se dig!


Vigtig information
Depositum: Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet.

Pris & rabat
Kr. 330,00 pr. person pr. måned. (en måned svarer til 4 dansegange). Er dette hold dit 2. hold, får du 20% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime.

Dansesæsonen består af 38 dansegange incl. Gallafest. Dansesæsonen betales i 3 rater. Læs venligst handelsbetingelser vedrørende regler om betaling og rabatter HER
 
Undervisningssted
VM Dans Aarhus, Sommervej 19, 8210 Aarhus V
 
Ny sæson starter i august 2019, uge 34. Du kan se info om holdtider m.m. samt reservere plads til en gratis prøvetime HER
 
 
 
VM Dans | Sommervej 19, 8210 Aarhus V  | Tlf.: 86282300 | vmdans@vmdans.dk