Disco Fever Horsens

Se info om holdtider og holdstart samt reserver plads til en gratis prøvetime: KLIK HER
HOLDBESKRIVELSE
- De fedeste danseserier til den lækreste musik

Disco Fever er for dig, der husker 80'erne. Vi sender dig "Back to the 80´s", når vi underviser dig i 80'er dans. Man danser uden partner, får rytme og god motion til lækkert musik. Så kom og dans til "Stayin' Alive", "Night Fever" og få gang i Travolta-hofterne. Dette er den fedeste time og giver så meget livsglæde. Undervisningen bliver tilrettelagt således, at alle kan være med – der er garanti for en fed time. - Holdet er både for mænd og kvinder :).
 
Du har som VM Dans medlem i Horsens mulighed for at flekse til en anden dag, hvis du bliver forhindret i at komme på din normale dansedag. Du er således velkommen til at flekse til et andet hold i Aarhus, hvis du skulle blive forhindret i at deltage på din normale dansedag i Horsens.
 
Se video om voksenhold - dans uden partner KLIK HER

Vi glæder os til at se dig!

Vigtig information
Depositum: Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet.

Pris & rabat
Kr. 290,00 pr. person pr. måned. (en måned svarer til 4 dansegange). Er dette hold dit 2. hold, får du 40% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime.

Dansesæsonen består af 37 dansegange incl. Gallafest. Dansesæsonen betales i 3 rater. Læs venligst handelsbetingelser vedrørende regler om betaling og rabatter HER
 
Undervisningssted
VM Dans Horsens, HåndværkerForeningen, Allégade 16A, 8700 Horsens
 
Se info om holdtider og holdstart samt reserver plads til en gratis prøvetime: KLIK HER
 
VM Dans | Sommervej 19, 8210 Aarhus V  | Tlf.: 86282300 | vmdans@vmdans.dk