Disco Fever Aarhus

Se info om holdtider og holdstart samt reserver plads til en gratis prøvetime: KLIK HER
HOLDBESKRIVELSE
- De fedeste danseserier til den lækreste musik

Disco Fever er for dig, der husker 80'erne. Vi sender dig "Back to the 80´s", når vi underviser dig i 80'er dans. Man danser uden partner, får rytme og god motion til lækkert musik. Så kom og dans til "Stayin' Alive", "Night Fever" og få gang i Travolta-hofterne. Dette er den fedeste time og giver så meget livsglæde. Undervisningen bliver tilrettelagt således, at alle kan være med – der er garanti for en fed time. - Holdet er både for mænd og kvinder :).
 
Du har som VM Dans medlem i Aarhus mulighed for at flekse til en anden dag, hvis du bliver forhindret i at komme på din normale dansedag. Du er således velkommen til at flekse til et andet hold i Aarhus, Horsens eller Skanderborg hvis du skulle blive forhindret i at deltage på din normale dansedag.
 
Se video om voksenhold - dans uden partner KLIK HER

Vi glæder os til at se dig!

Niveauer
Niveau 1: For helt nybegyndere
Niveau 2: Kræver danseerfaring

Vigtig information
Depositum: Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet.

Pris & rabat
Kr. 325,00 pr. person pr. måned. (en måned svarer til 4 dansegange). Er dette hold dit 2. hold, får du 40% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime.

Dansesæsonen består af 37 dansegange incl. Gallafest. Dansesæsonen betales i 3 rater. Læs venligst handelsbetingelser vedrørende regler om betaling og rabatter HER
 
Undervisningssted
VM Dans Aarhus, Sommervej 19, 8210 Aarhus V
 
Se info om holdtider og holdstart samt reserver plads til en gratis prøvetime: KLIK HER
 
VM Dans | Sommervej 19, 8210 Aarhus V  | Tlf.: 86282300 | vmdans@vmdans.dk