Hip Hop over 11 år Skanderborg

Ny sæson starter i august 2019, uge 33.
 
Se info om holdtider m.m. samt reserver plads til en gratis prøvetime HER
 
 
 
 
HOLDBESKRIVELSE FOR SÆSON 2019/2020
- Hip Hop til populær misk
 
Hip Hop er en dansegenre, der minder meget om de bevægelser man ser i forskellige musikvideoer. På vores Hip Hop hold lærer man koreografier og trin til de mest populære sange.

Dette hold er for dig, som ikke har danset før, eller for dig som har lidt danseerfaring. Du lærer serier, som kan bruges til at deltage i diverse turneringer, hvis du har lyst til det. Holdets instruktør Christina Bjerregaard er en af de bedste og sejeste instruktører, vi har på danseskolen. Glæd jer! Holdet er for både drenge og piger.
 
Holdet er for dig, som er over 11 år. Du kan også sagtens vælge dette hold, hvis du eksempelvis er 15 år.
 
Vi glæder os til at se dig!
 
Se video om alle vores hold i Skanderborg KLIK HER
Se video om alle børne- og ungdomshold hos VM Dans KLIK HER
 
Vi glæder os til at se dig!

Vigtig information
Depositum: Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet.

Pris & rabat
Kr. 290,00 pr. person pr. måned. (en måned svarer til 4 dansegange). Er dette hold dit 2. hold, får du 40% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime.

Dansesæsonen består af 38 dansegange incl. Afdansningsbal. Dansesæsonen betales i 3 rater. Læs venligst handelsbetingelser vedrørende regler om betaling og rabatter HER

Ugedag og Undervisningssted
MANDAGE på VM Dans, Skanderborg, Audonicon, Grønnedalsvej 14, 8660 Skanderborg
 
Ny sæson starter i august 2019, uge 33. Du kan se info om holdtider m.m. samt reservere plads til en gratis prøvetime HER
 
 
VM Dans | Sommervej 19, 8210 Aarhus V  | Tlf.: 86282300 | vmdans@vmdans.dk