Alle kan tilmelde sig – derefter udtagelse

Vores Elite Disco Formation hos VM Dans er regerende Danmarks-, Europa- og Verdensmestre. Holdet trænes af Ninna & Amanda Illum, som er nogle af verdens dygtigste discoinstruktører. Endvidere har de haft en flot karriere som internationale turneringsdansere i Disco.

Dette hold træner meget seriøst og har, udover den ugentlige træning, ekstra obligatoriske træninger i løbet af sæsonen. Der er et fantastisk sammenhold på holdet, hvilket gør vores Disco Formation til verdens bedste.

Hvis du ønsker at blive en del af holdet, beder vi dig om at reservere en gratis prøvetime og møde til første dansegang. Herefter vil der være en udtagelse til holdet, som varetages af instruktørerne.

Vigtig information

Depositum

Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet. En reservation af prøvetime garanterer dig en plads på holdet, hvis du ønsker det.

Pris og rabat

Kr. 290,00 pr. person pr. måned (en måned svarer til 4 dansegange). Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime. Dansesæsonen består af 74 lektioner, hvoraf de 38 lektioner er skemalagte dansegange jf ugeplanen. Resterende dansegange bliver planlagt senere i forbindelse med turneringer. (typisk i weekender/ferier). Antal lektioner er inkl. Afdansningsbal/Gallafest. Sæsonen for Formationshold er 12 måneder fra medio oktober 2020 til medio oktober 2021. Dansesæsonen betales i 5 rater.

Undervisningssted

VM Dans Aarhus, Sommervej 19, 8210 Aarhus V

Reservér en GRATIS prøvetime

Disco Formation:

Tilmelding til dette hold er kun muligt ved at sende en mail til vmdans@vmdans.dk. Holdet er et lukket hold med udtagelse. Ønsker du at komme i betragtning til holdet, skal du derfor sende os en mail.

Holdet træner om tirsdagen kl. 17.45-18.35. Instruktør Ninna og Amanda Illum.

Kontakt: VM Dans, Sommervej 19, 8210 Aarhus V