Turneringshold – udtagelse

Disse hold er Disco Small Groups, som hver deltager i turneringer som et hold. Derfor vil der foregå udtagelse til holdene. Er du interesseret i at blive en del af et af holdene, beder vi dig om at sende os en mail, hvorefter vi vil kontakte dig.

Vigtig information

Depositum

Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet.

Pris og rabat

Kr. 290,00 pr. person pr. måned. En måned svarer til 4 dansegange. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime. Dansesæsonen består af 101 lektioner, hvoraf de 38 lektioner er skemalagte dansegange jf ugeplanen. Resterende dansegange bliver planlagt senere i forbindelse med turneringer. (typisk i weekender/ferier). Antal lektioner er inkl. Afdansningsbal/Gallafest. Sæsonen for Disco Small Group er 12 måneder fra medio oktober 2020 til medio oktober 2021. Læs mere

Undervisningssted

VM Dans Aarhus, Sommervej 19, 8210 Aarhus V

Reservér en GRATIS prøvetime

Disco Small Group hold:

Tilmelding til disse hold er kun muligt ved at sende en mail til vmdans@vmdans.dk. Holdene er lukkede hold med udtagelse. Ønsker du at komme i betragtning til et af disco small group hold, skal du derfor sende os en mail.

Holdene træner typisk i weekender.

Kontakt: VM Dans, Sommervej 19, 8210 Aarhus V