Niveau: 3

Dette hold er for dig, som før har danset på Latin Ladies niv. 2, eller som i forvejen har en god portion danseerfaring fra andre dansestilarter.

Du lærer koreografier i Cha-Cha-Cha, Samba, Rumba, Paso Double, Jive og Salsa. Sværhedsgraden tager udgangspunkt i, at man har lært dansene og figurerne på niveau 2. Herudover underviser vi også i tekniske emner, som gør, at du får den helt perfekte danseoplevelse. Vi gør det hele til den mest fantastiske musik, og guider dig hele vejen. Glæd dig!

Vigtig information

Depositum

Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet. En reservation af prøvetime garanterer dig en plads på holdet, hvis du ønsker det.

Pris og rabat

Kr. 340,00 pr. person pr. måned (en måned svarer til 4 dansegange). Er dette hold dit 2. hold, får du 30% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime. Dansesæsonen består af 40 dansegange inkl. Gallafest.

Undervisningssted

VM Dans Aarhus, Sommervej 19, 8210 Aarhus V

Klik på dit hold herunder og reservér en GRATIS prøvetime

*OBS der er i øjeblikket venteliste på hold 16-51 Latin Ladies niveau 3 om onsdagen. Da vi ikke tror at der kommer plads på holdet anbefaler vi, at man vælger et af de andre hold.

Kontakt: VM Dans, Sommervej 19, 8210 Aarhus V