Standard- og Latindans uden partner

Er du vild med at danse? Kunne du tænke dig at lære alle de populære standard- og latindanse? Så er dette hold helt sikkert noget for dig! Du vil blive overrasket over, hvor sjovt det er at danse alle dansene uden partner. Man tænker slet ikke over, at man danser uden partner, da sammenholdet og stemningen på holdet er helt fantastisk.

På Single Standard og Latin Dance lærer du de fantastiske standard- og latindanse såsom Vals, Tango, Quickstep, Cha-Cha-Cha, Samba og Jive. Du får rytme, god motion samt lærer tekniske færdigheder. Holdet er både for mænd og kvinder.

Vi har hold på flere niveauer

Herunder finder du de forskellige niveauer, vi tilbyder på Latin Ladies.

Single Standard og Latin Dance niveau: 1 – for helt nybegyndere

Niveau: 1 - for helt nybegyndere Dette hold er for dig, som ikke har danset før. Vi sørger for, at du kan følge med, selvom du er helt nybegynder. Vi…

Single Standard og Latin Dance niveau: 2

Niveau: 2 Dette hold er for dig, som har danset en sæson på Single Standard og Latin niv. 1, eller som i forvejen har lidt danseerfaring fra andre dansestilarter. Du…

Vigtig information

Depositum

Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet. En reservation af prøvetime garanterer dig en plads på holdet, hvis du ønsker det.

Pris og rabat

Kr. 340,00 pr. person pr. måned (en måned svarer til 4 dansegange). Er dette hold dit 2. hold, får du 30% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime. Dansesæsonen består af 40 dansegange inkl. Gallafest.

Undervisningssted

VM Dans Aarhus, Sommervej 19, 8210 Aarhus V

Klik på dit hold herunder og reservér en GRATIS prøvetime

Kontakt: VM Dans, Sommervej 19, 8210 Aarhus V