Hip Hop til populær musik

Hip Hop er en dansegenre, der minder meget om de bevægelser, man ser i forskellige musikvideoer. På Hip Hop – under 12 år lærer man koreografier til nogle af de mest populære sange. Denne stilart er super cool og perfekt til dig, som gerne vil lære fede koreografier. Du kan sagtens starte på dette hold, selvom du ikke har danset før.

Holdet er både for drenge og piger, og er for dig, som er under 12 år. Hvis du er over 12 år, og ikke har danset før, anbefaler vi også, at du vælger dette hold.

Vigtig information

Depositum

Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet. En reservation af prøvetime garanterer dig en plads på holdet, hvis du ønsker det.

Pris og rabat

Kr. 299,00 pr. person pr. måned (en måned svarer til 4 dansegange). Er dette hold dit 2. hold, får du 30% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime. Dansesæsonen består af 40 dansegange inkl. Afdansningsbal.

Undervisningssted

VM Dans Randers, Randers Real Idrætshal, Sven Dalsgaards Vej 2, 8900 Randers.

Klik på dit hold herunder og reservér en GRATIS prøvetime

Kontakt: VM Dans, Sommervej 19, 8210 Aarhus V