Pardans for voksne – fra 8. sæson

Dette hold er for voksne par, som har danset min. 7 sæsoner hos VM Dans. I bliver undervist på et højt niveau i standard og latin (Cha-Cha-Cha, Vals, Samba, Tango, Quick Step, Rumba, Slow Fox, Jive osv). Udover nye spændende trin (som tager udgangspunkt i ”Vild med dans!” koreografier), vil der være undervisning i tekniske emner. I lærer således de tekniske ting, som også sportsdansere arbejder med. Dette gør, at man virkelig kan se og mærke, at man begynder at bevæge sig som en rigtig danser. Ekspertholdet hos VM Dans vil stadig være rigtig hyggeligt, men naturligvis hårdtarbejdende.

Hvis I ikke har gået på dette hold før, og I ønsker det, anbefaler vi, at I indledningsvis kontakter os. Der undervises i avancerede koreografier, som man skal have meget stor danseerfaring for at kunne følge med til. Vi vil gerne sikre, at alle får en god oplevelse.

I har som VM Dans medlem i Randers mulighed for at flekse til en anden dag, hvis I bliver forhindret i at komme på jeres normale dansedag. Da vi kun danser i Randers om onsdagen og torsdagen, er I således velkommen til at flekse til et hold i Aarhus, Skanderborg eller Horsens, hvis I skulle blive forhindret i at deltage på jeres normale dansedag i Randers.

Vigtig information

Depositum

Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet. En reservation af prøvetime garanterer dig en plads på holdet, hvis du ønsker det.

Pris og rabat

Kr. 299,00 pr. person pr. måned (en måned svarer til 4 dansegange). Er dette hold dit 2. hold, får du 30% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime. Dansesæsonen består af 40 dansegange inkl. Gallafest.

Undervisningssted

VM Dans Randers, Randers Real Idrætshal, Sven Dalsgaards Vej 2, 8900 Randers.

Klik på dit hold herunder og reservér en GRATIS prøvetime

Kontakt: VM Dans, Sommervej 19, 8210 Aarhus V