Street & Funk Stylez Hip Hop (under 12 år) - VM Dans

Hip Hop til populær musik

Hip Hop er en dansegenre, der minder meget om de bevægelser, man ser i forskellige musikvideoer. På Street & Funk Stylez Hip Hop lærer man koreografier til nogle af de mest populære sange. Denne stilart er super cool og perfekt til dig, som gerne vil lære fede koreografier. Du kan sagtens starte på dette hold, selvom du ikke har danset før.

Holdet er både for drenge og piger, og er for dig, som er under 12 år. Hvis du er over 12 år, og ikke har danset før, anbefaler vi også, at du vælger dette hold.

Vigtig information

Depositum

Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet.

Pris og rabat

Kr. 290,00 pr. person pr. måned. (en måned svarer til 4 dansegange). Er dette hold dit 2. hold, får du 40% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime. Dansesæsonen består af 38 dansegange incl. Afdansningsbal. Dansesæsonen betales i 3 rater. Læs mere

Undervisningssted

VM Dans Randers, Arena Randers, Fyensgade 1, 8900 Randers.

Klik på dit hold herunder og reservér en GRATIS prøvetime

Kontakt: VM Dans, Sommervej 19, 8210 Aarhus V