Kickstart din danseglæde med de hotteste hits – også for begyndere!

Bliv en del af den ultimative danseoplevelse med DanceHits!

Vores hold byder både mænd og kvinder velkommen til at danse til de største hits nogensinde. Fra Spice Girls til Backstreet Boys og Prince, vil du opleve de mest ikoniske sange, der får dig til at synge med og danse som aldrig før. Du kommer aldrig mere til at stå stille, når det bedste musik spiller.

Uanset om du er nybegynder eller har danset før, vil vores lækre koreografier og sjove træning give dig rytme, motion og kickstarte dine dansefærdigheder. Tilmeld dig i dag og oplev en time fyldt med livsglæde – ingen tidligere danseerfaring er nødvendig!

Du har som VM Dans medlem mulighed for at flexe til en anden dag, hvis du bliver forhindret i at komme på din normale dansedag. Læs mere om vores flexordning her: https://vmdans.dk/flexordning/

 

Vigtig information

Depositum

Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet. En reservation af prøvetime garanterer dig en plads på holdet, hvis du ønsker det.

Pris og rabat

Kr. 319,00 pr. person pr. måned (en måned svarer til 4 dansegange). Er dette hold dit 2. hold, får du 30% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime. Dansesæsonen består af 40 dansegange inkl. Gallafest.

Undervisningssted

VM Dans, Th. Langs skole, Hostrupsgade 43, 8600 Silkeborg

Klik på dit hold herunder og reservér en GRATIS prøvetime

Kontakt: VM Dans, Sommervej 19, 8210 Aarhus V