Fede koreografier og max power

Disco er en stilart med så meget energi og power. Man danser til hurtig energisk musik og bruger hele kroppen. Perfekt til dig, der vil give den max gas.

Du lærer Disco koreografi, træner de helt rigtige bevægelser og bliver hjulpet individuelt af instruktøren. Du lærer serier, som kan bruges til at deltage i diverse turneringer, hvis du har lyst til det.

Holdets instruktør Julie Lykkegaard er selv turneringsdanser og fyldt med energi! Julie danser turneringer på højt niveau og er en af verdens bedste discodansere. Samtidig er hun god til at forklare tingene, så alle kan følge med.

Holdet er for dig, som er over 11 år. Du kan også sagtens vælge dette hold, hvis du eksempelvis er 15 år.

Vigtig information

Depositum

Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet. En reservation af prøvetime garanterer dig en plads på holdet, hvis du ønsker det.

Pris og rabat

Kr. 299,00 pr. person pr. måned (en måned svarer til 4 dansegange). Er dette hold dit 2. hold, får du 30% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime. Dansesæsonen består af 40 dansegange inkl. Afdansningsbal.

Undervisningssted

VM Dans Skanderborg, Audonicon, Grønnedalsvej 14, 8660 Skanderborg

Klik på dit hold herunder og reservér en GRATIS prøvetime

Kontakt: VM Dans, Sommervej 19, 8210 Aarhus V