Hip Hop til populær musik

Hip Hop er en dansegenre, der minder meget om de bevægelser man ser i forskellige musikvideoer. På vores Hip Hop hold lærer man koreografier og trin til de mest populære sange.

Du lærer Hip Hop koreografi, træner de helt rigtige bevægelser og bliver hjulpet individuelt af instruktøren. Du lærer serier, som kan bruges til at deltage i diverse turneringer, hvis du har lyst til det.

Holdets instruktør Malika Nielsen er en af de bedste og sejeste instruktører, vi har på danseskolen. Glæd jer! Holdet er for både drenge og piger.

Holdet er for dig, som er over 11 år. Du kan også sagtens vælge dette hold, hvis du eksempelvis er 15 år.

Vigtig information

Depositum

Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet. En reservation af prøvetime garanterer dig en plads på holdet, hvis du ønsker det.

Pris og rabat

Kr. 299,00 pr. person pr. måned (en måned svarer til 4 dansegange). Er dette hold dit 2. hold, får du 30% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime. Dansesæsonen består af 40 dansegange inkl. Afdansningsbal.

Undervisningssted

VM Dans Skanderborg, Audonicon, Grønnedalsvej 14, 8660 Skanderborg

Klik på dit hold herunder og reservér en GRATIS prøvetime

*OBS der er i øjeblikket venteliste på hold 16-S06 Hip Hop over 11 år. Da vi ikke er sikre på at der kommer plads på holdet anbefaler vi, at man evt. reservere plads på Show Stylez niveau 2.

Kontakt: VM Dans, Sommervej 19, 8210 Aarhus V