Info

Se også undermenuer til denne menu. (mobilversion: Gå tilbage til "menu" og tryk på pil ned "V" ud for INFO i menuen. Herefter kan du se alle emner under  "INFO")

VM Dans ejes af Mads Vad fra "Vild med Dans" samt partner Lene Mikkelsen, den første danske verdensmester i latinamerikanske danse.

Hos os har du garanti for hyggelig og kvalitetsfuld danseundervisning, og du kan tilmed parkere din bil lige ved døren til vores ca. 1100 m2 store dansecenter i Århus, som er fyldt med fantastiske faciliteter. I Århus danser vi på Sommervej 19, 8210 Aarhus. I Randers er vi så heldige at have til huse i Randers Real Idrætshal, som giver os helt optimale rammer.

Hos VM Dans har vi hold i mange forskellige stilarter og på alle tænkelige niveauer. Vi vil gøre alt for, at du får hyggelige, afstressende og lærerige danselektioner hos os.

Vores instruktørteam er blevet udvidet og består af landets absolut førende instruktører indenfor børnedans, standard og latin samt funk. (Disco & Hip Hop)

Vi tror på, at dans er en af de mest givende sportsgrene. I hvilken anden sport kan man lave noget sammen med sin kæreste, eller bedste ven og samtidig høre noget fedt musik?

Dans er populært som aldrig før og dette med rette. Vi vil gøre alt hvad vi kan, for at give dig den bedste oplevelse med dansen i centrum.

 

 

VM Dans | Sommervej 19, 8210 Aarhus V  | Tlf.: 86282300 | vmdans@vmdans.dk