Kid Stylez (6-8 år) i Randers

Ny sæson starter i august 2019, uge 33. 
 
Se info om holdtider m.v. samt reserver plads til en gratis prøvetime HER
 
 
HOLDBESKRIVELSE FOR SÆSON 2019/2019
- MGP, Disco, Hip Hop og Vild med dans
 
Blandt danseskolens mest populære hold finder man Kid Stylez. Børnene på dette hold er fra 6-8 år og vi danser alt fra MGP, Hip Hop og Disco til Cha-Cha-Cha og Jive. Børnene kommer til at lære forskellige danseformer. Det er cool! Samtidig får børnene et godt kammeratskab og en sund fritidsinteresse, som er inspireret af de ting, som er populære hos børnene. Dette gør, at motivationen er helt i top. Kid Stylez er det sejeste! Mads Vad har udviklet forskellige danse specielt til denne aldersgruppe, som sikrer, at børnenes motivation er helt i top samtidig med, at børnene lærer at danse. På alle børnehold gør vi meget ud af, at motivere børnene samtidig med, at der er en sund, god og positiv disciplin. Vores instruktører har stor erfaring med børn. Således er alle børn sikret en rigtig god oplevelse. Holdet er både for drenge og piger!

Mads Vad underviser dette hold 1. dansegang samt en dansegang i løbet af sæsonen. Holdets faste underviser er en af vores dygtigste instruktører Basse Steppat.
 
Se video om alle vores hold i Randers KLIK HER
Se video om alle børnehold hos VM Dans KLIK HER

Vi glæder os til at se dig!

Vigtig information
Depositum: Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet.

Pris & rabat
Kr. 290,00 pr. person pr. måned. (en måned svarer til 4 dansegange). Er dette hold dit 2. hold, får du 40% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime.

Dansesæsonen består af 38 dansegange incl. Afdansningsbal. Dansesæsonen betales i 3 rater. Læs venligst handelsbetingelser vedrørende regler om betaling og rabatter HER

Ugedag og Undervisningssted
ONSDAGE på VM Dans Randers, Randers Real Idrætshal, Sven Dalsgaards Vej 2, 8900 Randers
 
Ny sæson starter i august 2019, uge 33. Du kan se info om holdtider mv. samt reserve plads til en gratis prøvetime HER
 
 
VM Dans | Sommervej 19, 8210 Aarhus V  | Tlf.: 86282300 | vmdans@vmdans.dk