Kid Stylez (6-8 år) Horsens

Se info om holdtider og holdstart samt reserver plads til en gratis prøvetime: KLIK HER
HOLDBESKRIVELSE
- MGP, Disco Hip Hop og Vild med dans
 
Blandt danseskolens mest populære hold finder man Kid Stylez. Børnene på dette hold er fra 6-8 år og vi danser alt fra MGP, Hip Hop og Disco til Cha-Cha-Cha og Jive. Børnene kommer til at lære forskellige danseformer. Det er cool! Samtidig får børnene et godt kammeratskab og en sund fritidsinteresse, som er inspireret af de ting, som er populære hos børnene. Dette gør, at motivationen er helt i top. Kid Stylez er det sejeste! Mads Vad har udviklet forskellige danse specielt til denne aldersgruppe, som sikrer, at børnenes motivation er helt i top samtidig med, at børnene lærer at danse. På alle børnehold gør vi meget ud af, at motivere børnene samtidig med, at der er en sund, god og positiv disciplin. Vores instruktører har stor erfaring med børn. Således er alle børn sikret en rigtig god oplevelse. Holdet er både for drenge og piger!

Mads Vad underviser dette hold 3. dansegang samt en dansegang i løbet af sæsonen. Holdets faste undervisere er 2 af vores dygtigste instruktører Anders Koch og Christine Højmark.
 
Se video om børnehold 3-9 år KLIK HER

Vi glæder os til at se dig!

Vigtig information
Depositum: Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet.

Pris & rabat
Kr. 290,00 pr. person pr. måned. (en måned svarer til 4 dansegange). Er dette hold dit 2. hold, får du 40% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime.

Dansesæsonen består af 37 dansegange incl. Afdansningsbal. Dansesæsonen betales i 3 rater. Læs venligst handelsbetingelser vedrørende regler om betaling og rabatter HER

Undervisningssted
VM Dans, Horsens, HåndværkerForeningen, Allégade 19A, 8700 Horsens
 
Se info om holdtider og holdstart samt reserver plads til en gratis prøvetime:: KLIK HER
 
VM Dans | Sommervej 19, 8210 Aarhus V  | Tlf.: 86282300 | vmdans@vmdans.dk