Latin Ladies Skanderborg

Se info om holdtider og holdstart samt reserver plads til en gratis prøvetime: KLIK HER
HOLDBESKRIVELSE
- Alle latindansene uden partner - så fedt!

Er du Vild med dans? Kunne du tænke dig at lære alle de populære latindanse? Så er dette hold helt sikkert noget for dig! Du vil blive overrasket over, hvor sjovt det er at danse alle latindansene uden partner. Man tænker slet ikke over, at man danser uden partner, da sammenholdet og stemningen på holdet er helt fantastisk. At starte til Latin Ladies giver ikke alene motion og nye dansefærdigheder - det giver også en ny omgangskreds og et godt socialt sammenhold. På Latin Ladies lærer du de fantastiske latindanse såsom Samba, Cha-Cha-Cha, Rumba, Paso Doble og Jive. Du får rytme, god motion samt lærer tekniske færdigheder. Holdet er kun for kvinder. Der danses ikke med partner. Dette er den fedeste time og giver så meget livsglæde. Dette hold (niveau 1) er for helt nybegyndere og kræver ikke danseerfaring.

Du har som VM Dans medlem i Skanderborg mulighed for at flekse til en anden dag, hvis du bliver forhindret i at komme på din normale dansedag om mandagen. Da vi kun danser i Skanderborg om mandagen, er du således velkommen til at flekse til et hold i Aarhus, Horsens eller Randers, hvis du skulle blive forhindret i at deltage på din normale dansedag i Skanderborg.

Mads Vad underviser dette hold 1. dansegang samt en dansegang i løbet af sæsonen. Holdets faste underviser er en af vores dygtigste instruktører Anders G. Jensen
 
Se video om voksenhold - dans uden partner KLIK HER

Vi glæder os til at se dig!

Vigtig information
Depositum: Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet.

Pris & rabat
Kr. 290,00 pr. person pr. måned. (en måned svarer til 4 dansegange). Er dette hold dit 2. hold, får du 40% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime.

Dansesæsonen består af 37 dansegange incl. Gallafest. Dansesæsonen betales i 3 rater. Læs venligst handelsbetingelser vedrørende regler om betaling og rabatter HER
 
Undervisningssted
VM Dans, Skanderborg, Audonicon, Grønnedalsvej 14, 8660 Skanderborg
 
Se info om holdtider og holdstart samt reserver plads til en gratis prøvetime: KLIK HER
 
VM Dans | Sommervej 19, 8210 Aarhus V  | Tlf.: 86282300 | vmdans@vmdans.dk