VM Dans inviterer til åbne Masterclasses – også for dig, der ikke går til dans hos VM Dans

Dato
Lørdag den 15. april 2023

Instruktører

Teknisk træning m. Merete Smedegaard.
Fysisk træning m. Anders G Jensen.

Vi starter dagen ud med Merete Smedegaard som er én af landets dygtigste undervisere i alsidig danseteknik. Merete tager udgangspunkt i den moderne stilart, som underbygning til flere forskellige bevægelsesteknikker som hun er ekspert i. Merete har en alsidig dansebaggrund, og står i øjeblikket i spidsen for Aarhus Dance Education som er en 1-årig danseuddannelse. 

Vi hos VM Dans mener at alsidighed i dansen er ét af de bedste udgangspunkter man kan have, for at være eminent i sin niche-stilart. Derfor glæder vi os ekstra meget til netop denne dag, hvor vi tilbyder jer noget af det absolut bedste indenfor netop teknisk forståelse.

Efter en skøn teknisk undervisning, bevæger vi os over i den mere fysiske afdeling. Vores helt egen Anders G Jensen vil guide jer gennem en fysisk træning, som både skal booste jeres styrke, kondition samt give jer redskaber til kontinuerlig træning på egen hånd. 

Som danser er kroppen ens instrument og vigtigste arbejdsredskab, og det er derfor altafgørende at man vedligeholder den, og at man styrker den til at klare de belastninger den bliver udsat for i den daglige træningen og til turneringer. 

Vi gør opmærksom på at alle masterclasses er åbne for alle, uanset om man er VM Dans elev eller ej. Der er ét niveau og åben for alle stilarter. 

11.30-13.00: Teknisk træning m. Merete Smedegaard.

13.00-14.30: Fysisk træning m. Anders G Jensen.

Pris: 175,00 pr. workshop

Bemærk, at du kun kan købe billet online og at billetten skal købes senest den 11. april 2023 kl. 12.00. Ved for få tilmeldte kan arrangementet aflyses senest kl. 16.00 dagen før, hvilket i givet fald oplyses via email.

Vi glæder os til at se jer alle til en fantastisk Masterclass-dag! 

Der er et begrænset antal af pladser, så tøv ikke med at købe din billet :-).

Sidste tilmeldingsfrist d. 11/04 kl.12.00

Sted
VM Dans, Sommervej 19, 8210 Aarhus V

Vi glæder os til at se dig!
VM Dans

Tilmelding til Masterclass