Juhuuuu! Nu genåbner VM Dans i Aarhus, Randers, Horsens og Skanderborg

Kære VM Dans elev.

Hvor har vi glædet os til at kunne sende denne mail til dig!

VM Dans genåbner vores normale holdaktiviteter!

Meldingen fra myndighederne er, at vi må genåbne fra og med mandag den 8. juni 2020. Dog skal vi afvente de endelige retningslinjer fra myndighederne, før vi må genåbne. Disse retningslinjer får vi senest i løbet af mandagen. Danser du på et mandagshold, beder vi dig derfor om at tjekke vores hjemmeside eller VM Dans Facebook- eller Instagramside, hvor vi i løbet af mandagen vil informere om, hvorvidt vi har modtaget retningslinjerne. Har vi ikke modtaget retningslinjerne inden mandag kl. 14.00, åbner vi først danseskolen tirsdag den 9. juni.

Vi glæder os så meget til at se dig igen og til at give dig de bedste danselektioner fyldt med smil, god motion og masser af god musik. Mest af alt glæder vi os til, at vi alle kan være sammen igen.

I denne mail får du information om, hvordan resten af denne sæson bliver afviklet og hvilke forholdsregler, vi kommer til at opstille, for at vi alle kan danse sammen på en sikker måde.

Sådan skal du danse inden sommerferien
Vi vil selvfølgelig gerne give dig så mange dansegange som mulig inden sommerferien. Derfor udvider vi dansesæsonen, og giver den ekstra gas. Dansesæsonen slutter derfor først i uge 27 (den 4. juli).

Vi danser således efter den normale ugeplan i Aarhus, Randers, Horsens og Skanderborg i følgende uger:

Uge 24
Uge 25
Uge 26
Uge 27

Skulle du have glemt din dansetid, kan du se den normale ugeplan for denne sæson her:

Ugeplan 20192020

Herudover laver vi en ekstra dansegang, for de individuelle hold, på nedenstående dage. Vær opmærksom på, at da de ekstra dansegange afvikles i weekender, starter holdene tidligere end normalt. Du kan via det tilhørende link, til hver ekstra dansedag, se hvornår dit hold danser på den ekstra dansedag.

Lørdag den 13. juni

Mandagshold i Aarhus

 

Søndag den 14. juni

Tirsdagshold i Aarhus

Tirsdagshold i Randers

Mandagshold i Horsens

 

Lørdag den 20. juni

Onsdagshold i Aarhus

Onsdag formiddagshold i Aarhus

Onsdagshold i Randers

 

Søndag den 21. juni

Torsdagshold i Aarhus

Torsdagshold i Horsens

 

Lørdag den 27. juni

Mandagshold i Skanderborg

 

Søndag den 28. juni

Fredagshold i Aarhus

Lørdagshold i Aarhus

Du kan se en samlet oversigt over alle dansegange inden sommerferien her: Dansegange inden sommerferien 2020

Jeg håber, at du ved, at vi har gjort alt, hvad vi kan, for at give dig så meget dans som mulig under de meget unormale omstændigheder. Rigtig mange har danset med på vores live online undervisning på VM Dans PLAY. VM Dans PLAY er kommet for at blive, og vi håber, det bliver et super godt supplement til den almindelige holdundervisning. Da vi nu genåbner vores almindelige holdundervisning, underviser vi ikke længere live på VM Dans PLAY. Du kan selvfølgelig stadig bruge alle videoerne i videokartoteket. Derudover kommer der løbende nye videoer.

Er der dansegange, du ikke har mulighed for at deltage i, skal du ikke være nervøs for, om du kommer bagud. Vi tager hensyn til det hele og sikrer, at alle kan følge med.

Hvordan sikrer vi et sikkert miljø for alle?
VM Dans skal overholde bestemte retningslinjer for at sikre et sikkert miljø for alle elever, instruktører og andre besøgende. Det betyder, at vi i resten af denne sæson alle skal overholde følgende:

OBS! Da vi i skrivende stund ikke har modtaget de endelige retningslinjer, kan der ske ændringer i retningslinjerne. Vi retter derfor til, hvis der bliver behov for det. Vi er sikre på, at vi får det hele til at fungere.

1) Der vil være håndsprit ved alle dansesale, som alle elever og instruktører skal benytte før og efter hver danselektion.

2) Vi skal sikre, at der er 10 min. mellem hvert hold, for at vi ved holdskift ikke bliver for mange mennesker samme sted. Det betyder, at vi kommer til at slutte hver danselektion ca. 5 min. før, end vi plejer. Således skal alle elever starte undervisningen til normal tid, men vi kommer til at forkorte undervisningslektionen en smule.

3) Vi beder elever og forældre om først at møde på danseskolen 5 min. før hver undervisningslektion starter. Man må ikke benytte vores omklædningsrum og skal derfor være omklædt hjemmefra. Elever der danser på flere hold samme dag, og derfor har ventetid på danseskolen, må vente i receptionen i Aarhus eller i venteområderne i Randers, Horsens og Skanderborg. Vi sikrer, at regler om afstand bliver overholdt.

4) Vi håber, at forældre der kommer i bil, vil vente i bilen, mens børnene danser.

5) I VM Dans receptionen i Aarhus fjerner vi hver 2. stol for at sikre den rette afstand. Man må kun opholde sig i receptionen, hvis man sidder på en fri stol. VM Dans Caféen vil ligeledes holde lukket for salg af drikkevarer og slik.

6) I venteområderne i Randers, Horsens og Skanderborg vil vi ligeledes sikre den rette afstand til ventende elever og forældre. Vi opstiller skilte der forklarer reglerne, som vi beder alle om at overholde.

7) I Aarhus skal elever, der skal danse i Sal 2 og 3, forlade danseskolen via bagudgangen til de 2 sale. Dette er for at sikre, at vi ved holdskifte ikke er for mange mennesker samme sted. Danser du i Sal 2 eller 3, skal du således forlade dansesalen via bagudgangen, gå rundt om bygningen forbi motorcykelforretningen og dykkerforretningen hvorefter du kommer til vores parkeringsplads. Dette gælder dog ikke Kid Stylez om onsdagen og Disco Kids om tirsdagen i Sal 3. Disse 2 hold forlader danseskolen via hovedindgangen som normalt. Vores receptionist i Aarhus skal nok hjælpe og guide alle.

8) Vi sørger for ekstra rengøring også i løbet af undervisningsdagen.

9) Vi er nødsaget til at suspendere vores fleksordning i resten af denne sæson. Det betyder, at man kun må deltage på det eller de hold, hvor man er tilmeldt fast. Dette er for at sikre, at vi ikke bliver for mange på de individuelle hold.

10) På vores børnehold undgår vi at danse i rundkreds. Vi undgår ligeledes at danse med partner. Vi planlægger undervisningen således, at alle danse kan danses foran spejlet. På standard/latin hold for børn og unge opfordrer vi forældre til at tage stilling til, om ens barn må danse i holdning med sin dansepartner. Vi sørger for, at alle kan få maksimalt ud af danselektionen, også hvis man vælger at danse uden partner. På vores voksne parhold går vi ud fra, at man i forvejen bor i samme husstand, og kan således sagtens danse sammen.

11) Elever, instruktører eller andre besøgende der har de mindste tegn på forkølelse eller lignende, må ikke opholde sig på danseskolen.

Vi er klar over, at disse 11 retningslinjer kan virke som meget. Vi er dog sikker på, at vi sammen får det til at fungere, så vi kan komme tilbage til det, vi alle savner. Derudover håber vi naturligvis på, at vi efter sommerferien igen kan gøre tingene, ligesom vi plejer.

Nu er der bare tilbage at glæde os til, at vi ses om lidt.

Vi er meget taknemmelig for jeres kæmpe opbakning til VM Dans i denne situation. I er verdens bedste elever!

De bedste hilsner,
VM Dans
Mads Vad og VM Dans teamet