Efter en fantastisk sæsonstart glæder vi os mere end nogensinde til at holde et brag af en fest sammen med jer alle. Halvdelen af dansesæsonen er nu næsten gået, og jeres flotte indsats på dansegulvet er klart en fest værdig. VM Dans inviterer derfor alle voksne elever i Aarhus, Randers og Silkeborg til NYTÅRSKUR – en hyggelig aften med mad, dans og god musik.

Da I nu så absolut er oppe på et niveau med bevægelser, der kræver et meget stort dansegulv, afholdes vores NYTÅRSKUR på Savværket i Aarhus. Vi starter aftenen med at spise en god middag. Efterfølgende er dansegulvet åbent. Vi spiller god dansemusik, guider jer gennem dansene

og glæder os til at se jer vise det lærte stof. Vi krydrer aftenen med et show i verdensklasse. Det bliver hyggeligt og festligt!

Festen er selvfølgelig for alle voksne hos VM Dans.

Savværket danner de hyggeligste rammer for vores fest, og vi vil gøre alt for, at stemningen er helt i top.

Vi glæder os til en hyggelig aften i selskab med jer alle.

Med venlig hilsen VM Dans

 

DATO/TID

Lørdag den 21. januar 2023 fra kl. 18.00-24.00

STED

Savværket, Søren Nymarks Vej 8A, 8270 Højbjerg

MEDBRING

Vi beder alle par om at medbringe mad til 2-3 personer (kommer du uden partner så medbring mad til 1-2 personer). Det kan være en forret, hovedret eller en dessert. Maden stilles på et stort tag-selv-bord. Medbring også service til jer selv. Alle drikkevarer skal købes i hallens bar.

TILMELD HER

 

PRIS OG BILLETSALG

Da vi har valgt at tage arrangementet ”ud af huset”, er bil- letprisen 130,00 kr. pr. person.

Billetsalget starter mandag den 28.11.2022.
Sidste tilmelding og køb af billet til arrangementet er torsdag den 12.01.2023.

Vi gør opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser, og anbefaler hurtig tilmelding. Ved tilmelding skal du oplyse, hvilket hold du går på. Vi sørger derefter for, at du kommer til at sidde med dit eget hold under middagen.