Randers / Par Begynder med start i januar

Par Begynder "Vild med dans" for voksne med start i januar

Nyt hold med start i januar
 
Se info om holdtider m.m. samt reserver plads til en gratis prøvetime HER
 
 
 
 
HOLDBESKRIVELSE FOR SÆSON 2020
- "vild med dans" for voksne - for helt nybegynere

Danmark er "Vild med dans" - og det forstår vi! Man kan være sammen med sin kæreste eller ven, høre god musik, grine og få motion. Vi sørger for en komplet oplevelse af hygge, dans og god motion. Som udgangspunkt tager vi, at I aldrig før har danset. I lærer holdning og grundtrin stille og rolig, men når den gode musik kommer på, er der samtidig garanti for sved på panden. Vi lover, at alle kan følge med. I får utvivlsomt en uforglemmelig oplevelse - dette skal prøves.

VM Dans og Mads Vad har udviklet en unik undervisning, der betyder, at I allerede efter 2-3 gange har lært 2 brugsdanse (en hurtig og en langsom), som I kan bruge, når I er i byen. Herefter lærer I naturligvis også de almindelige danse som Cha-Cha-Cha, Vals, Tango, Quick Step og Jive.

I har som VM Dans medlemmer i Randers mulighed for at flekse til hold 14-SJ01 om mandagen i Skanderborg, hvis I bliver forhindret i at komme på jeres normale dansedag. Mangler du en partner, hjælper vi dig gerne med at finde en - send os i givet fald en mail.

Se video om alle hold i Randers KLIK HER
Se video om voksenhold - pardans KLIK HER

Vi glæder os til at se dig!

Vigtig information
Depositum: Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet.

Pris & rabat
Kr. 290,00 pr. person pr. måned. (en måned svarer til 4 dansegange). Er dette hold dit 2. hold, får du 40% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime.

Dansesæsonen består af 20 dansegange incl. Gallafest. Dansesæsonen betales i 2 rater. 1. rate dækker 10 dansegange og betales senest 3. dansegang. 2. rate dækker 10 dansegange og betales senest 1. april. Læs venligst handelsbetingelser vedrørende regler om betaling og rabatter HER
 
Ugedag og Undervisningssted
ONSDAGE på VM Dans Randers, Randers Real Idrætshal, Sven Dalsgaards Vej 2, 8900 Randers
 
Nyt hold med start den 15. januar 2020. Du kan se info om holdtider m.m. samt reservere plads til en gratis prøvetime HER
 
 
VM Dans | Sommervej 19, 8210 Aarhus V  | Tlf.: 86282300 | vmdans@vmdans.dk