Par Super Øvede+ - Pardans for voksne (fra min. 6. sæson)

Ny sæson starter i august 2019, uge 34.
 
Se info om holdtider m.m. samt reserver plads til en gratis prøvetime HER
 
 
 
 
HOLDBESKRIVELSE FOR SÆSON 2019/2020
- "vild med dans" for voksne - fra min. 6. sæson
Dette hold er for voksne par, som har danset min. 5 sæsoner og som gerne vil have rigtig mange udfordringer. I bliver undervist på et meget højt niveau i standard og latin (Cha-Cha-Cha, Vals, Samba, Tango, Quick Step, Rumba, Slow Fox, Jive osv). Udover nye spændende trin (som tager udgangspunkt i ”Vild med dans!” koreografier), vil der være undervisning i de mere tekniske emner, - det er nu sjovt at vide, om det er hæl eller tå, man går frem på, når man har danset i flere år. Endvidere lærer I, hvordan man laver de helt rigtige bevægelser, som bare gør det sjovere at danse. Super Øvede+ holdet hos VM Dans er stadig rigtig hyggeligt, men naturligvis hårdt arbejdende. Instruktøren og assistenten på holdet vil også komme rundt og hjælpe parrene individuelt. Hvis I før har danset på en anden danseskole, er I naturligvis meget velkommen til at få en gratis prøvetime på holdet. Vi skal gøre alt, hvad vi kan for at tage godt imod jer! Efter dansetimen kan i nyde en kop kaffe sammen med hele holdet i vores hyggelige café.


I har som VM Dans medlemmer i Aarhus mulighed for at flekse til en anden dag, hvis I bliver forhindret i at komme på jeres normale dansedag. I er således velkommen til at flekse til et andet hold i Aarhus, hvis I skulle blive forhindret i at deltage på jeres normale dansedag. Mangler du en partner, hjælper vi dig gerne med at finde en - send os i givet fald en mail.
 
Se video om voksenhold - pardans KLIK HER

Vi glæder os til at se dig!

Vigtig information
Depositum: Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet.

Pris & rabat
Kr. 325,00 pr. person pr. måned for hold der varer 50 minutter (en måned svarer til 4 dansegange).
 
Kr. 355,00 pr. person pr. måned for hold der varer 60 minutter (en måned svarer til 4 dansegange).
 
Er dette hold dit 2. hold, får du 40% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime.

Dansesæsonen består af 38 dansegange incl. Gallafest. Dansesæsonen betales i 3 rater. Læs venligst handelsbetingelser vedrørende regler om betaling og rabatter HER
 
Undervisningssted
VM Dans Aarhus, Sommervej 19, 8210 Aarhus V
 
Ny sæson starter i august 2019, uge 34. Du kan se info om holdtider m.m. samt reservere plads til en gratis prøvetime HER
 
 
 
VM Dans | Sommervej 19, 8210 Aarhus V  | Tlf.: 86282300 | vmdans@vmdans.dk