Par Viderekomne - Pardans for voksne (fra 2. sæson) Skanderborg

Ny sæson starter i august 2019, uge 33.
 
Se info om holdtider m.m. samt reserver plads til en gratis prøvetime HER
 
 
 
 
HOLDBESKRIVELSE FOR SÆSON 2019/2020
- "vild med dans" for voksne - for viderekomne fra 2. sæson

Hvis I har danset før (1-2 sæsoner), skal I gå på dette hold. Der undervises i standard og latin som i "Vild med dans!" (Cha-Cha-Cha, Vals, Samba, Tango, Quick Step, Rumba, Jive osv). På dette hold lærer I forskellige figurer, som er lidt mere udfordrende end på begynderholdet. På vores viderekomne hold er der altid garanti for en sjov stemning, når man for første gang, skal prøve kræfter med andet end grundfigurerne. Vi sørger naturligvis stadig for, at det som læres, kan bruges til fest osv. Vi glæder os til at se jer til endnu en fantastisk sæson. De første par uger starter vi naturligvis med at repetere de danse/figurer, som I har lært på begynderholdet. Herefter giver vi den gas. Hvis I før har danset på en anden danseskole, er I naturligvis meget velkommen til at få en gratis prøvetime på holdet. Vi skal gøre alt, hvad vi kan for at tage godt imod jer!

I har som VM Dans medlemmer i Skanderborg mulighed for at flekse til en anden dag, hvis I bliver forhindret i at komme på jeres normale dansedag om mandagen. Da vi kun danser i Skanderborg om mandagen, er i således velkommen til at flekse til et hold i Aarhus, Horsens eller Randers. Mangler du en partner, hjælper vi dig gerne med at finde en - send os i givet fald en mail.

Mads Vad underviser dette hold 3. dansegang samt en dansegang i løbet af sæsonen. Holdets faste underviser er en af vores dygtigste instruktører Anders G. Jensen.

Se video om alle hold i Skanderborg KLIK HER
Se video om voksenhold - pardans KLIK HER

Vi glæder os til at se dig!

Vigtig information
Depositum: Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet.

Pris & rabat
Kr. 290,00 pr. person pr. måned. (en måned svarer til 4 dansegange). Er dette hold dit 2. hold, får du 40% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime.

Dansesæsonen består af 38 dansegange incl. Gallafest. Dansesæsonen betales i 3 rater. Læs venligst handelsbetingelser vedrørende regler om betaling og rabatter HER
 
Ugedag og Undervisningssted
MANDAGE på VM Dans, Skanderborg, Audonicon, Grønnedalsvej 14, 8660 Skanderborg
 
Ny sæson starter i august 2019, uge 33. Du kan se info om holdtider m.m. samt reservere plads til en gratis prøvetime HER
 
 
VM Dans | Sommervej 19, 8210 Aarhus V  | Tlf.: 86282300 | vmdans@vmdans.dk