Street og Funk/Hip Hop år i Randers

Se info om holdtider og holdstart samt reserver plads til en gratis prøvetime: KLIK HER
HOLDBESKRIVELSE
- Hip Hop til det musik du elsker
 
Undervisningen tager udgangspunkt i Hip Hop stilarter som Funk, House, Wacking, POP Hip Hop og Showdance (det er så fedt!). Vi er den eneste danseskole i Randers, der tilbyder disse stilarter, som ellers kun ses i København og Aarhus. Vi danser altid til den fedeste nye musik, som du hører på din telefon. Holdenes instruktør er Pernille Richarz, som er super sej og rigtig god til børn og unge. Der er et rigtig godt sammenhold på holdet – så kom og få den fedeste time på ugen sammen med os! Holdet er både for drenge og piger! Kom som du er!

Se video om hold for 9-12 år KLIK HER
Se video om hold for unge KLIK HER

Vi glæder os til at se dig!

Niveau:
Under 12 år: For børn under 12 år samt begyndere over 12 år.
Over 12 år: For dig der er over 12 år og har danset før. Holdet er ikke for begyndere.

Vigtig information
Depositum: Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet.

Pris & rabat
Kr. 290,00 pr. person pr. måned. (en måned svarer til 4 dansegange). Er dette hold dit 2. hold, får du 40% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime.

Dansesæsonen består af 37 dansegange incl. Afdansningsbal. Dansesæsonen betales i 3 rater. Læs venligst handelsbetingelser vedrørende regler om betaling og rabatter HER

Undervisningssted
VM Dans Randers, Randers Real Idrætshal, Sven Dalsgaards Vej 2, 8900 Randers
 
Se info om holdtider og holdstart samt reserver plads til en gratis prøvetime: KLIK HER
 
VM Dans | Sommervej 19, 8210 Aarhus V  | Tlf.: 86282300 | vmdans@vmdans.dk