Kære VM Dans elever
Jeg er utrolig ked af, at vi på grund af den forlængede nedlukning er vi nødsaget til at flytte 2 næsten udsolgte træningsweekender. Jeg er optimistisk og tror på at vi nok skal få dem afholdt! Dog vælger jeg, ikke at fastsætte en dato for den nye weekend, før vi er sikre på hvornår vi må åbne. Vi krydser fingre for, at der ikke går så længe.

Hvis man vælger at lade sin tilmelding stå, er man sikret sin plads når den nye weekend bliver offentliggjort. Hvis man ønsker sin tilmelding refunderet, skal man bare skrive en mail med ens ordrenummer til anders@vmdans.dk. Hvis man vælger dette, er man ikke længere sikret en plads, skulle den nye weekend blive fyldt.

Vælger man at beholde sin tilmelding og efterfølgende finder ud af, at man alligevel ikke kan deltage den nye weekend, vil det også være muligt at få tilmeldingen refunderet. I dette tilfælde skal man også skrive ordrenummer til ovenstående mail.

Har man endnu ikke tilmeldt, men gerne vil sikre sig en plads til når der bliver åbnet op igen, kan dette stadig gøres på vores hjemmeside www.vmdans.dk

Jeg glæder mig til vi ses igen!
De bedste hilsner
Anders G Jensen
VM Dans

Kom i topform efter juleferien med et stærkt instruktørteam.

Det er med stor stolthed, at VM Dans kan invitere alle sportsdansere i standard, latin, disco og hip hop til VM Dans træningsweekend 2021, som I år grundet covid-19 løber over 2 weekender. Den 9. og 10. januar for standard/latin-dansere og den 16. og 17. januar for Disco og Hip Hop dansere.

Vi starter det nye år ud med en masse ny inspirerende information, som styrker jeres dans mod de turneringer 2021 har at byde på. Vi har samlet nogle af de dygtigste instruktører, som vil komme og give alt de har, og med sikkerhed løfte jeres dans og give et inspirerende indspark til den videre træning.

Invitation Disco og Hip Hop: KLIK HER
Tilmelding Disco og Hip Hop: KLIK HER

Invitation Standard og Latin: KLIK HER
Tilmelding Standard og Latin: KLIK HER