Intensiv Battle træning!

Dette hold er for Hip Hop dansere, som ønsker at battle. Battle er og bliver stadig en større og større del af Hip Hop-konkurrencerne, hvor en danser virkelig bliver udfordret, når man skiftevis 1 mod 1 battler i forskellige stilarter.

På dette hold undervises der i teknik og musikalitet med en høj sværhedsgrad. Derfor kræver det, at du har danset Hip Hop i en længere periode. Instruktøren hjælper eleverne med individuelle rettelser og sikrer, at alle udvikler sig. VM Dans har nogle af Danmarks bedste Hip Hop dansere, som træner på dette hold. Holdet danser 60 min. hver uge.

Vi anbefaler, at man også tilmelder sig et af de andre Hip Hop hold, som er programsat før eller efter dette hold. I så fald får man 30% rabat på det ene hold.

Vigtig information

Depositum

Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet. En reservation af prøvetime garanterer dig en plads på holdet, hvis du ønsker det.

Pris og rabat

Kr. 365,00 pr. person pr. måned (en måned svarer til 4 dansegange). Er dette hold dit 2. hold, får du 30% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime. Dansesæsonen består af 36 dansegange inkl. Afdansningsbal.

 

Undervisningssted

VM Dans Aabenraa, Sportscentrum, Industrivej 8, 6200 Aabenraa

Klik på dit hold herunder og reservér en GRATIS prøvetime

Kontakt: VM Dans, Sommervej 19, 8210 Aarhus V