Tilmelding kun mulig efter udtagelse

Dette hold er et Formationshold med udtagelse. Der er et fantastisk sammenhold på holdet, hvilket gør vores Disco Formation til verdens bedste. Sæsonen for Disco Formation starter først i uge 43.

Hvis du ønsker at blive en del af holdet, beder vi dig skrive en mail til turneringer@vmdans.dk, så vil du modtage yderligere information vedr. udtagelse.

Vigtig information

Depositum

Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet. En reservation af prøvetime garanterer dig en plads på holdet, hvis du ønsker det.

Pris og rabat

Kr. 365,00 pr. person pr. måned (en måned svarer til 4 dansegange). Er dette hold dit 2. hold, får du 30% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime. Dansesæsonen består af 40 dansegange inkl. Afdansningsbal.

Undervisningssted

VM Dans Aarhus, Sommervej 19, 8210 Aarhus V

Klik på dit hold herunder og reservér en GRATIS prøvetime

EliteDisco Formationshold:

Tilmelding til dette hold er kun muligt ved at sende en mail til turneringer@vmdans.dk. Holdet er et lukket hold med udtagelse. Ønsker du at komme i betragtning til formationsholdet, skal du derfor sende os en mail.

Holdene træner typisk i weekender.

Kontakt: VM Dans, Sommervej 19, 8210 Aarhus V