Turneringshold – udtagelse

Disse hold er Disco Small Groups, som hver deltager i turneringer som et hold. Derfor vil der foregå udtagelse til holdene. Er du interesseret i at blive en del af et af holdene, beder vi dig om at sende os en mail på turneringer@vmdans.dk, hvorefter vi vil kontakte dig.

Sæsonen for Small Group starter i uge 43.

Vigtig information

Depositum

Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet. En reservation af prøvetime garanterer dig en plads på holdet, hvis du ønsker det.

Pris og rabat

Kr. 365,00 pr. person pr. måned (en måned svarer til 4 dansegange). Er dette hold dit 2. hold, får du 30% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime. Dansesæsonen består af 40 dansegange inkl. Afdansningsbal.

Undervisningssted

VM Dans Aarhus, Sommervej 19, 8210 Aarhus V

Reservér en GRATIS prøvetime

Disco Small Group hold:

Tilmelding til disse hold er kun muligt ved at sende en mail til turneringer@vmdans.dk. Holdene er lukkede hold med udtagelse. Ønsker du at komme i betragtning til et af disco small group hold, skal du derfor sende os en mail.

Holdene træner typisk i weekender.

Kontakt: VM Dans, Sommervej 19, 8210 Aarhus V