Hip Hop for voksne - VM Dans

Ultimativ Hip Hop-magi for voksne – kræver ikke danseerfaring

Oplev Hip Hoppens fantastiske bevægelser til de mest populære hits, der får dig til at synge med og sætte gang i dansegulvet. Vores dynamiske Hip Hop hold for voksne giver dig dansefærdigheder og får pulsen op samtidig med, at du får et kæmpe smil på læben.

Uanset om du har danset før, eller er helt ny i dansens verden, er dette det perfekte sted at udfolde dig. Tidligere danseerfaring er ikke påkrævet, så alle kan være med. Bliv en del af vores inspirerende Hip Hop hold for for både mænd og kvinder og oplev den magi, der opstår, når musik og dans forenes.

Du har som VM Dans medlem mulighed for at flexe til en anden dag, hvis du bliver forhindret i at komme på din normale dansedag. Man er velkommen til at flexe til et lignende hold – også i en af vores andre dansebyer. Læs mere om vores flexordning her: VM Dans flexordning

Vigtig information

Depositum

Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet. En reservation af prøvetime garanterer dig en plads på holdet, hvis du ønsker det.

Pris og rabat

Kr. 365,00 pr. person pr. måned (en måned svarer til 4 dansegange). Er dette hold dit 2. hold, får du 30% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime. Dansesæsonen består af 36 dansegange inkl. Gallafest.

Undervisningssted

VM Dans Aarhus, Sommervej 19, 8210 Aarhus V

Klik på dit hold herunder og reservér en GRATIS prøvetime

Kontakt: VM Dans, Sommervej 19, 8210 Aarhus V