Koreografi, teknik og turneringstræning!

Niveau: rekruttering & talent!

Disse hold er for dig, som har danset Standard & Latin før. Vi anbefaler, at du først starter på disse hold, når du har danset min. 2 sæsoner på niveau 1, eller hvis du danser i rekrutterings- eller talentrækken til de danske turneringer.

Sværhedsgraden tager udgangspunkt i, at du har lært de grundlæggende figurer i danse som Cha-Cha-Cha, Samba, Rumba, Jive, Vals, Tango og Quick Step.

På hold 18003 sørger Mads Vad for, at du lærer flere spændende figurer og teknik i de forskellige danse. Derudover vil der også være turneringstræning på holdet.

På hold 18040 og 18051 om onsdagen er der, i henholdsvis Standard og Latin, undervisning i teknik på højere niveau samt turneringstræning. Kombinationen af de 3 hold giver dig den helt rette træning.

For dig der har danset flere sæsoner, som turneringsdanser i Standard & Latin, har du også mulighed for at vælge vores elitehold om fredagen. Her undervises der på meget højt niveau. Vi gør opmærksom på, at fredagsholdene fungerer på den måde, at man den ene uge starter med 1,5 time undervisning i Latin og derefter 1,5 time undervisning i Standard. Derefter 30 min. turneringstræning i Standard. Ugen efter starter man med undervisning i Standard, herefter undervisning i Latin og afslutningsvis turneringstræning i Latin. Således fortsætter Standard & Latin med at bytte tid hver anden dansegang.

Vigtig information

Depositum

Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet. En reservation af prøvetime garanterer dig en plads på holdet, hvis du ønsker det.

Pris og rabat

Kr. 365,00 pr. person pr. måned (hold, der varer 50 minutter)
Kr. 399,00 pr. person pr. måned (hold, der varer 60 minutter)
Kr. 519,00 pr. person pr. måned (hold, der varer 90 minutter).
En måned svarer til 4 dansegange. Er dette hold dit 2. hold, får du 30% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime. Dansesæsonen består af 40 dansegange inkl. Afdansningsbal.

Undervisningssted

VM Dans Aarhus, Sommervej 19, 8210 Aarhus V

Klik på dit hold herunder og reservér en GRATIS prøvetime

Kontakt: VM Dans, Sommervej 19, 8210 Aarhus V