Teknik og turneringstræning

Niveau: konkurrence & star

Vores eliteinstruktører er på disse hold klar til at undervise dig på højeste niveau i Standard og Latin. Undervisningen på disse hold er udelukkende i teknik og turneringstræning, da danserne/parrene på disse hold har individuelle koreografier.

Du lærer alt det, der gør, at du har redskaberne til at blive den bedste turneringsdanser samtidig med, at vores instruktører guider eleverne individuelt.

Vi anbefaler, at man kombinerer holdene om onsdagen og fredagen, da det giver dig den helt rette træning. Instruktørerne sørger for, at der er en rød tråd i undervisningen på de forskellige hold.

Vi gør opmærksom på, at fredagsholdene fungerer på den måde, at man den ene uge starter med 1,5 time undervisning i Latin og derefter 1,5 time undervisning i Standard. Derefter 30 min. turneringstræning i Standard. Ugen efter starter man med undervisning i Standard, herefter undervisning i Latin og afslutningsvis turneringstræning i Latin. Således fortsætter Standard & Latin med at bytte tid hver anden dansegang.

Vigtig information

Depositum

Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet. En reservation af prøvetime garanterer dig en plads på holdet, hvis du ønsker det.

Pris og rabat

Kr. 365,00 pr. person pr. måned (hold, der varer 50 minutter)
Kr. 395,00 pr. person pr. måned (hold, der varer 60 minutter).
Kr. 509,00 pr. person pr. måned (hold, der varer 90 minutter).
En måned svarer til 4 dansegange. Er dette hold dit 2. hold, får du 30% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime. Dansesæsonen består af 40 dansegange inkl. Afdansningsbal.

 

Undervisningssted

VM Dans Aarhus, Sommervej 19, 8210 Aarhus V

Klik på dit hold herunder og reservér en GRATIS prøvetime

Kontakt: VM Dans, Sommervej 19, 8210 Aarhus V