Alle kan følge med – også helt nybegyndere!

Par Begynder for voksne

Danmark er “Vild med dans” – og det forstår vi! Man kan være sammen med sin kæreste eller ven, høre god musik, grine og få motion. Vi sørger for en komplet oplevelse af hygge, dans og god motion. Som udgangspunkt tager vi, at I aldrig før har danset. I lærer holdning og grundtrin stille og rolig, men når den gode musik kommer på, er der samtidig garanti for sved på panden. Vi lover, at alle kan følge med. I får utvivlsomt en uforglemmelig oplevelse – dette skal prøves. Vi har udviklet en unik undervisning, der betyder, at I allerede efter 2-3 gange har lært 2 brugsdanse (en hurtig og en langsom), som I kan bruge, når I er i byen. Herefter lærer I naturligvis også de almindelige danse som Cha-Cha-Cha, Vals, Tango, Quick Step og Jive. Efter dansetimen kan I nyde en kop kaffe, sammen med hele holdet, i vores hyggelige café.

Udover holdets ugentlige normale dansedag (vælg mellem mandage eller onsdage) er der, i kontingentet på Par Begynder i Aarhus, også inkluderet 4 ekstra søndagstræninger med Mads Vad som instruktør. Alle får information om disse datoer til første dansetræning.

I har som VM Dans medlemmer i Aarhus mulighed for at flekse til en anden dag, hvis I bliver forhindret i at komme på jeres normale dansedag.

 

Latin Ladies for voksne

Er du Vild med dans? Kunne du tænke dig at lære alle de populære latindanse? Så er dette hold helt sikkert noget for dig! Du vil blive overrasket over, hvor sjovt det er at danse alle latindansene uden partner. Man tænker slet ikke over, at man danser uden partner, da sammenholdet og stemningen på holdet er helt fantastisk.

På Latin Ladies lærer du de fantastiske latindanse såsom Samba, Cha-Cha-Cha, Rumba, Paso Doble og Jive. Du får rytme, god motion samt lærer tekniske færdigheder. Holdet er kun for kvinder. Der danses ikke med partner. Dette er den fedeste time og giver så meget livsglæde.

Vigtig information

Depositum

Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet. En reservation af prøvetime garanterer dig en plads på holdet, hvis du ønsker det.

Pris og rabat

Kr. 349,00 pr. person pr. måned (en måned svarer til 4 dansegange). Er dette hold dit 2. hold, får du 30% rabat på det billigste af dine hold. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime. Dansesæsonen består af 25 dansegange inkl. Gallafest på Par Begynder hold 17079, 27 dansegange inkl. Gallafest på Par Begynder hold 17080 og 23 dansegange inkl. Gallafest på Latin Ladies hold 17081.

 

Undervisningssted

VM Dans Aarhus, Sommervej 19, 8210 Aarhus V

Klik på dit hold herunder og reservér en GRATIS prøvetime

 

Kontakt: VM Dans, Sommervej 19, 8210 Aarhus V