Hip Hop over 11 år - VM Dans Randers - Oplev Fællesskabet og magien

Perfekt Hip Hop-oplevelse for dig over 11 år!

Uanset om du er en frisk nybegynder eller allerede har danset lidt før, er dette holdet for dig og det er både for drenge og piger.

Du behøver ingen tidligere danseskills for at deltage. Vores instruktører vil guide dig gennem fede og lærerige danselektioner.

På holdet lærer du ikke bare de fede Hip Hop-moves og seje koreografier, men du får også den vildeste følelse af at danse til den bedste musik sammen med andre. Så træd ind og lad os få gang i dansen!

Vigtig information

Depositum

Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet. En reservation af prøvetime garanterer dig en plads på holdet, hvis du ønsker det.

Pris og rabat

Kr. 325,00 pr. person pr. måned (en måned svarer til 4 dansegange). Er dette hold dit 2. hold, får du 30% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime. Dansesæsonen består af 40 dansegange inkl. Afdansningsbal.

Undervisningssted

VM Dans Randers, Randers Real Idrætshal, Sven Dalsgaards Vej 2, 8900 Randers.

Klik på dit hold herunder og reservér en GRATIS prøvetime

Kontakt: VM Dans, Sommervej 19, 8210 Aarhus V