Latin Ladies, øvede - VM Dans

Niveau: øvede

Med højt humør, de lækreste rytmer og fedeste koreografier er holdet skabt til at udfordre og inspirere dig. Vores erfarne instruktører guider dig hele vejen og sikrer, at du får lov til at udforske din passion for dansen i det helt rigtige tempo.

Dette hold er for dig, som før har danset på Latin Ladies begynder, eller som i forvejen har danseerfaring fra andre dansestilarter.

Du lærer koreografier i Cha-Cha-Cha, Samba, Rumba og Jive, og vi gør det hele til den mest fantastiske musik. Der er garanti for smil på læben og sved på panden!

Vigtig information

Depositum

Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet.

Pris og rabat

Kr. 325,00 pr. person pr. måned (en måned svarer til 4 dansegange). Er dette hold dit 2. hold, får du 30% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime. Dansesæsonen består af 40 dansegange inkl. Gallafest.

Undervisningssted

VM Dans Randers, Randers Real Idrætshal, Sven Dalsgaards Vej 2, 8900 Randers.

Klik på dit hold herunder og reservér en GRATIS prøvetime

Kontakt: VM Dans, Sommervej 19, 8210 Aarhus V