DancePower - VM Dans

Forbrænd masser af kalorier mens du danser og laver styrkeøvelser!

Kender du det med, at man får meldt sig ind i et fitnesscenter, men aldrig rigtig får det brugt?

På DancePower kommer du til at glæde dig til at komme afsted hver uge! Konceptet “DancePower” er udviklet af vores specialist Anders G. Jensen, der både er ekspert i træning og fitness samtidig med, at han er en super danser!

På holdet vil der være danseserier til fed musik og fysiske øvelser. Alle voksne kan være med – kræver ikke danseerfaring.

Du har som VM Dans medlem mulighed for at flexe til en anden dag, hvis du bliver forhindret i at komme på din normale dansedag. Man er velkommen til at flexe til et lignende hold – også i en af vores andre dansebyer. Læs mere om vores flexordning her: http://vmdans.dk/flexordning/

Vigtig information

Depositum

Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet. En reservation af prøvetime garanterer dig en plads på holdet, hvis du ønsker det.

Pris og rabat

Kr. 325,00 pr. person pr. måned (en måned svarer til 4 dansegange). Er dette hold dit 2. hold, får du 30% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime. Dansesæsonen består af 40 dansegange inkl. Gallafest.

Undervisningssted

VM Dans, Th. Langs skole, Hostrupsgade 43, 8600 Silkeborg

Klik på dit hold herunder og reservér en GRATIS prøvetime

Kontakt: VM Dans, Sommervej 19, 8210 Aarhus V