Bliv en del af vores fantastiske Disco-hold med koreografi og træning!

Her får du den bedste start som Disco danser. Vi tilbyder super sej Disco koreografi, træning af de helt rigtige bevægelser og personlig vejledning fra vores erfarne instruktører. På holdet er der også intens og energifyldt turneringstræning – du vil virkelig opleve at give den hele armen!

Det bedste er, at dette hold er åbent for alle, uanset om du har ambitioner om at deltage i turneringer eller ej. Vores undervisning er tilpasset, så du er klar til at konkurrere, hvis du ønsker det, men du kan også bare nyde at lære at danse ægte Disco. Perfekt for tidligere deltagere på Show Stylez eller for alle, der vil mestre den ægte Disco-dans! Kom og dans med os!

Holdet er for dig, som er over 11 år. Du kan også sagtens vælge dette hold, hvis du eksempelvis er 15 år.

Vigtig information

Depositum

Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet. En reservation af prøvetime garanterer dig en plads på holdet, hvis du ønsker det.

Pris og rabat

Kr. 325,00 pr. person pr. måned (en måned svarer til 4 dansegange). Er dette hold dit 2. hold, får du 30% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime. Dansesæsonen består af 40 dansegange inkl. Afdansningsbal.

Undervisningssted

VM Dans Skanderborg, Audonicon, Grønnedalsvej 14, 8660 Skanderborg

Klik på dit hold herunder og reservér en GRATIS prøvetime

Kontakt: VM Dans, Sommervej 19, 8210 Aarhus V