Par Begynder
Oplev magien ved pardans – selvom I er helt nybegyndere!

Danmark er vild med dans – og det forstår vi! Tag hinanden i hånden og træd for første gang ind i dansens verden, der er skræddersyet til nybegyndere. Vores instruktører vil guide jer gennem en sjov og afslappet danseoplevelse, der er designet til at give jer tid sammen og fantastiske minder.

Vi tager hensyn til, at I aldrig har danset før. Derfor starter vi med simple trin, der vil få jer til at føle jer trygge og selvsikre på dansegulvet. Vores unikke undervisning betyder, at I hurtigt får lært trin, som I nemt kan bruge, når I er i byen. Glæd jer også til de populære danse som Cha-Cha-Cha, Vals, Tango, Quick Step og Jive.

Giv jer selv den gave, det er at danse sammen. Skab uforglemmelige øjeblikke, og opdag glæden ved at bevæge jer i takt med hinanden.

I har som VM Dans medlemmer mulighed for at flexe til en anden dag, hvis I bliver forhindret i at komme på jeres normale dansedag. Læs mere om vores flexordning her: http://vmdans.dk/flexordning/

Tilmeld dig via holdlisten længere nede på siden

 

Latin Ladies
Alle latindansene uden partner – ren dansemagi!

Ønsker du at prøve Latin Ladies for voksne uden partner? Vi starter et nyt hold Latin Ladies for begyndere i Aabenraa i uge 43. LÆS MERE HER

Vigtig information

Depositum

Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet. En reservation af prøvetime garanterer dig en plads på holdet, hvis du ønsker det.

Pris og rabat

Kr. 319,00 pr. person pr. måned (en måned svarer til 4 dansegange). Er dette hold dit 2. hold, får du 30% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime. Dansesæsonen for dette hold, som starter i uge 43,  består af 27 dansegange inkl. Gallafest.

Undervisningssted

Tønder Sport- og FritidsCenter, Sønderlandevej 4-6, 6270 Tønder

Klik på dit hold herunder og reservér en GRATIS prøvetime

Kontakt: VM Dans, Sommervej 19, 8210 Aarhus V