Vi starter et nyt Par Begynder hold for voksne i uge 8 (Februar 2022). Perfekt for jer, som aldrig har danset før, og som gerne vil i gang nu. Det bliver helt sikkert den bedste time om ugen! Se holdbeskrivelse og tilmeld dig HER

Alle kan følge med – også helt nybegyndere!

Danmark er “Vild med dans” – og det forstår vi! Man kan være sammen med sin kæreste eller ven, høre god musik, grine og få motion. Vi sørger for en komplet oplevelse af hygge, dans og god motion. Som udgangspunkt tager vi, at I aldrig før har danset. I lærer holdning og grundtrin stille og rolig, men når den gode musik kommer på, er der samtidig garanti for sved på panden. Vi lover, at alle kan følge med. I får utvivlsomt en uforglemmelig oplevelse – dette skal prøves.

VM Dans og Mads Vad har udviklet en unik undervisning, der betyder, at I allerede efter 2-3 gange har lært 2 brugsdanse (en hurtig og en langsom), som I kan bruge, når I er i byen. Herefter lærer I naturligvis også de almindelige danse som Cha-Cha-Cha, Vals, Tango, Quick Step og Jive.

Efter dansetimen kan I nyde en kop kaffe, sammen med hele holdet, i vores hyggelige café.

Hvordan fungerer det?

Du skal huske at reservere en gratis prøvetime. Man betaler et depositum på 100 kr. pr. person, som tilbagebetales hvis man ikke ønsker at gå på holdet, eller fratrækkes første rate af dansekontingentet, hvis man ønsker at fortsætte efter sin prøvetime. En reservation af prøvetime binder dig således ikke til noget. Man tilmelder sig som par i en fælles tilmelding.

Se holdbeskrivelse og tilmeld dig HER

Vi glæder os til at se dig!