Disco Fever Randers

Ny sæson starter i august 2019, uge 33. 
 
Se info om holdtider m.m. samt reserver plads til en gratis prøvetime HER
 
 
 
 
HOLDBESKRIVELSE FOR SÆSON 2019/2020
- De fedeste danseserier til den lækreste musik

Disco Fever er for dig, der enten husker 70'erne eller gerne vil have oplevet dem. Vi sender dig "Back to the 70´s", når vi underviser dig i Disco Fever. Man danser uden partner, får rytme og god motion til lækkert musik. Så kom og dans til "Stayin' Alive", "Night Fever" og få gang i Travolta-hofterne. Dette er den fedeste time og giver så meget livsglæde. Undervisningen bliver tilrettelagt således, at alle kan være med – der er garanti for en fed time. - Holdet er både for mænd og kvinder :).
 
Du har som VM Dans medlem i Randers mulighed for at flekse til en anden dag, hvis du bliver forhindret i at komme på din normale dansedag. Du er således velkommen til at flekse til et andet hold i Aarhus, Skanderborg eller Horsens, hvis du skulle blive forhindret i at deltage på din normale dansedag.
 
Se video om alle hold i Randers KLIK HER
Se video om voksenhold - dans uden partner KLIK HER

Vi glæder os til at se dig!
 

Vigtig information
Depositum: Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet.

Pris & rabat
Kr. 290,00 pr. person pr. måned. (en måned svarer til 4 dansegange). Er dette hold dit 2. hold, får du 40% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime.

Dansesæsonen består af 38 dansegange incl. Gallafest. Dansesæsonen betales i 3 rater. Læs venligst handelsbetingelser vedrørende regler om betaling og rabatter HER
 
Ugedag og Undervisningssted
TIRSDAGE på VM Dans Randers, Arena Randers, Fyensgade 1, 8900 Randers
Se info om parkering og indgang til Arena Randers HER
  
Ny sæson starter i august 2019, uge 33. Du kan se info om holdtider m.m. samt reservere plads til en gratis prøvetime HER
 
VM Dans | Sommervej 19, 8210 Aarhus V  | Tlf.: 86282300 | vmdans@vmdans.dk