Par øvede - "Vild med dans" for voksne i Randers

Se info om holdtider og holdstart samt reserver plads til en gratis prøvetime: KLIK HER
HOLDBESKRIVELSE
- "vild med dans" for voksne - fra 4. sæson

I bliver undervist i standard og latin (Cha-Cha-Cha, Vals, Samba, Tango, Quick Step, Rumba, Slow Fox, Jive osv). Udover nye spændende trin, vil der være undervisning i de lidt mere tekniske emner, - det er nu sjovt at vide, om det er hæl eller tå, man går frem på, når man har danset i flere sæsoner. Endvidere lærer du, hvordan man laver de helt rigtige bevægelser, som bare gør det sjovere at danse. De øvede hold har tradition for at være rigtig hyggelige men naturligvis hårdt arbejdende:). Hvis I før har danset på en anden danseskole, er I naturligvis meget velkommen til at få en gratis prøvetime på holdet. Vi skal gøre alt, hvad vi kan for at tage godt imod jer!

I har som VM Dans medlemmer i Randers mulighed for at flekse til en anden dag, hvis I bliver forhindret i at komme på jeres normale dansedag. I er således velkommen til at flekse til et hold i Aarhus, hvis I skulle blive forhindret i at deltage på jeres normale dansedag i Randers. Mangler du en partner, hjælper vi dig gerne med at finde en - send os i givet fald en mail.

Mads Vad underviser i Randers den 1. dansegang samt en dansegang i løbet af sæsonen. Holdenes faste undervisere er nogle af vores dygtigste instruktører Basse Steppat og Pernille Richarz.

Se video om voksenhold - pardans KLIK HER

Vi glæder os til at se dig!

Vigtig information
Depositum: Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet.

Pris & rabat
Kr. 290,00 pr. person pr. måned. (en måned svarer til 4 dansegange). Er dette hold dit 2. hold, får du 40% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime.

Dansesæsonen består af 37 dansegange incl. Gallafest. Dansesæsonen betales i 3 rater. Læs venligst handelsbetingelser vedrørende regler om betaling og rabatter HER
 
Undervisningssted
VM Dans Randers, Randers Real Idrætshal, Sven Dalsgaards Vej 2, 8900 Randers
 
Se info om holdtider og holdstart samt reserver plads til en gratis prøvetime: KLIK HER
 
VM Dans | Sommervej 19, 8210 Aarhus V  | Tlf.: 86282300 | vmdans@vmdans.dk