Par Super øvede - Pardans for voksne (fra min. 5. sæson) Randers

Ny sæson starter i august 2019, uge 33. 
 
Se info om holdtider m.m. samt reserver plads til en gratis prøvetime HER
 
 
 
 
HOLDBESKRIVELSE FOR SÆSON 2019/2020
- "vild med dans" for voksne - fra min 5. sæson

Dette hold er for voksne par, som har danset min. 5 sæsoner og som gerne vil have rigtig mange udfordringer. I bliver undervist på et meget højt niveau i standard og latin (Cha-Cha-Cha, Vals, Samba, Tango, Quick Step, Rumba, Slow Fox, Jive osv). Udover nye spændende trin (som tager udgangspunkt i ”Vild med dans!” koreografier), vil der være undervisning i de mere tekniske emner, - det er nu sjovt at vide, om det er hæl eller tå, man går frem på, når man har danset i flere år. Endvidere lærer I, hvordan man laver de helt rigtige bevægelser, som bare gør det sjovere at danse. Super Øvede holdet hos VM Dans er stadig rigtig hyggeligt, men naturligvis hårdt arbejdende. Instruktøren og assistenten på holdet vil også komme rundt og hjælpe parrene individuelt. Hvis I før har danset på en anden danseskole, er I naturligvis meget velkommen til at få en gratis prøvetime på holdet. Vi skal gøre alt, hvad vi kan for at tage godt imod jer!

I har som VM Dans medlemmer i Randers mulighed for at flekse til en anden dag, hvis I bliver forhindret i at komme på jeres normale dansedag. I er således velkommen til at flekse til et hold i Aarhus, hvis I skulle blive forhindret i at deltage på jeres normale dansedag i Randers. Mangler du en partner, hjælper vi dig gerne med at finde en - send os i givet fald en mail.

Mads Vad underviser i Randers den 1. dansegang samt en dansegang i løbet af sæsonen. Holdenes faste undervisere er nogle af vores dygtigste instruktører Basse Steppat og Pernille Richarz.

Se video om alle hold i Randers KLIK HER
Se video om voksenhold - pardans KLIK HER

Vi glæder os til at se dig!

Vigtig information
Depositum: Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet.

Pris & rabat
Kr. 290,00 pr. person pr. måned. (en måned svarer til 4 dansegange). Er dette hold dit 2. hold, får du 40% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime.

Dansesæsonen består af 38 dansegange incl. Gallafest. Dansesæsonen betales i 3 rater. Læs venligst handelsbetingelser vedrørende regler om betaling og rabatter HER
 
Ugedag og Undervisningssted
ONSDAGE på VM Dans Randers, Randers Real Idrætshal, Sven Dalsgaards Vej 2, 8900 Randers
 
Ny sæson starter i august 2019, uge 33. Du kan se info om holdtider m.m. samt reservere plads til en gratis prøvetime HER
 
 
 
VM Dans | Sommervej 19, 8210 Aarhus V  | Tlf.: 86282300 | vmdans@vmdans.dk