VM Dans Institutmesterskab UDSKUDT

VM Dans Institutmesterskab lørdag den 7. marts 2020 i Ceres Arena er udsat på grund af situationen vedrørende COVID-19 virus.

Statsministeren har i dag på et pressemøde kl. 11.30 anbefalet, at alle arrangementer i Danmark med over 1000 besøgende udskydes. Denne anbefaling har vi naturligvis valgt at følge, da vi til Institutmesterskabet forventer et besøgsantal på over 1000 mennesker.

Vi ønsker at understrege, at der er tale om, at arrangementet bliver udsat til en senere dato. Vi er netop nu i dialog med Ceres Arena om at finde en ny dato. Vi afventer hvorledes situationen udvikler sig over de næste par uger, og vil herefter offentliggøre en ny afviklingsdato for Institutmesterskabet i Ceres Arena. Vi kommer naturligvis først til at afholde arrangementet, når sundhedsstyrelsen igen mener, at man risikofrit kan afvikle store arrangementer i Danmark.

Købte billetter til Institutmesterskabet vil gælde til den nye dato. Har du købt billet til arrangementet, og er forhindret i at deltage på den nye dato, vi senere melder ud, kan du naturligvis få refunderet din billet. Vi beder alle, der har købt billet, om at vente med at bede om en evt. refundering af billetten, indtil vi har meldt en ny afviklingsdato ud.

Afslutningsvis vil vi understrege, at danseskolens andre aktiviteter såsom holdundervisning, workshops osv. vil blive afviklet som planlagt. Alle elever skal derfor naturligvis til dans i næste uge. Vi følger løbende sundhedsstyrelsens vejledninger tæt, for at sikre et sikkert miljø for alle vores elever.

Vi ved, at rigtig mange havde glædet sig til i morgen. Men nu må vi bare glæde os lidt længere, inden vi kan kåre VM Dans Institutmestrene 2020.

De bedste hilsner,
Mads Vad og VM Dans teamet
VM Dans | Sommervej 19, 8210 Aarhus V  | Tlf.: 86282300 | vmdans@vmdans.dk