Single Ballroom Dance

Ny sæson starter i august 2019, uge 34. 
 
Se info om holdtider m.m. samt reserver plads til en gratis prøvetime HER
 
 
 
 
HOLDBESKRIVELSE FOR SÆSON 2019/2020
- Latin og Standarddans uden partner

Er du Vild med dans? Kunne du tænke dig at lære alle de populære latin- og standarddanse? Så er dette hold helt sikkert noget for dig! Du vil blive overrasket over, hvor sjovt det er at danse alle dansene uden partner. Man tænker slet ikke over, at man danser uden partner, da sammenholdet og stemningen på holdet er helt fantastisk. At starte til Single Ballroom Dance giver ikke alene motion og nye dansefærdigheder - det giver også en ny omgangskreds og et godt socialt sammenhold. På Single Ballroom Dance lærer du de fantastiske standard- og latindanse såsom Vals, Tango, Quickstep, Cha-Cha-Cha, Samba og Jive. Du får rytme, god motion samt lærer tekniske færdigheder. Holdet er både for mænd og kvinder. Der danses ikke med partner. Glæd dig til holdets instruktør Anders Koch. Anders har for nyligt indstillet sin aktive sportsdanserkarriere som en af landets dygtigste. Samtidig har Anders masser af humor, og er bare en fornøjelse i sig selv. Holdet er for dig, som har danset lidt før - er du i tvivl om du kan følge med, så book en gratis prøvetime - vi skal nok hjælpe dig godt i gang!
 

Se video om voksenhold - dans uden partner KLIK HER

Vi glæder os til at se dig!


Vigtig information
Depositum: Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet.

Pris & rabat
Kr. 330,00 pr. person pr. måned. (en måned svarer til 4 dansegange). Er dette hold dit 2. hold, får du 40% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime.

Dansesæsonen består af 38 dansegange incl. Gallafest. Dansesæsonen betales i 3 rater. Læs venligst handelsbetingelser vedrørende regler om betaling og rabatter HER
 
Undervisningssted
VM Dans Aarhus, Sommervej 19, 8210 Aarhus V
 
Ny sæson starter i august 2019, uge 34. Du kn se info om holdtider m.m. samt reservere plads til en gratis prøvetime HER
 
 
VM Dans | Sommervej 19, 8210 Aarhus V  | Tlf.: 86282300 | vmdans@vmdans.dk