Standard & Latin for turneringsdansere

Standard & Latin hos VM Dans er for alle. Du kan starte til Standard/Latin, hvis du ikke har danseerfaring (vælg niveau 1), og hvis du er blandt den absolutte elite. Vi har ligeledes Standard/Latin hold for både børn, teens, unge og voksne.

Hos VM Dans sikrer vi den rette undervisning i både koreografi, teknik, performance og turneringstræning. Vores instruktører har stor erfaring med at udvikle dansere i standard og latin og har bevist, at vi er en kæmpe ”talentfabrik”. Samtidig er der et fantastisk sammenhold på holdene.

Vores instruktører er nøje udvalgt i forhold til det niveau der undervises. Mads Vad og Mathias Sonne Bang fortager således undervisningen for de mindste begyndere og let øvede og sikrer fundamentet og motivationen. Herefter tager vores eliteteam over. Vores eliteinstruktørteam indeholder nogle af verdens bedste instruktører, som selv har flotte karrierer bag sig. Der er således også hold for dig, der danser på højeste niveau.

Vi har hold på flere niveauer

Herunder finder du de forskellige hold, vi tilbyder i Standard & Latin for turneringsdansere.

Standard & Latin for børn og unge, niveau 1

Elsker du alle dansene fra populære Vild med dans? Drømmer du om at kunne alle dansene? Hos os kan du lære Cha-Cha-Cha, Samba, Rumba, Jive, Vals, Tango og Quick Step.…

Standard & Latin for turneringsdansere, niveau 2

Koreografi, teknik og turneringstræning! Niveau: rekruttering & talent! Disse hold er for dig, som har danset Standard & Latin før. Vi anbefaler, at du først starter på disse hold, når…

Standard & Latin for turneringsdansere, niveau 3

Teknik og turneringstræning Niveau: konkurrence & star Vores eliteinstruktører er på disse hold klar til at undervise dig på højeste niveau i Standard og Latin. Undervisningen på disse hold er…

Vigtig information

Depositum

Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet.

Pris og rabat

Kr. 365,00 pr. person pr. måned (hold, der varer 50 minutter).
Kr. 399,00 pr. person pr. måned (hold, der varer 60 minutter).
Kr. 519,00 pr. person pr. måned (hold, der varer 90 minutter).
En måned svarer til 4 dansegange. Er dette hold dit 2. hold, får du 30% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime. Dansesæsonen består af 40 dansegange inkl. Afdansningsbal.

 

Undervisningssted

VM Dans Aarhus, Sommervej 19, 8210 Aarhus V

Klik på dit hold herunder og reservér en GRATIS prøvetime

Kontakt: VM Dans, Sommervej 19, 8210 Aarhus V