Flexordning

Du har som VM Dans medlem mulighed for at flexe til en anden dag, hvis du bliver forhindret i at komme på din normale dansedag.

Generelt er du tilmeldt ét bestemt hold på én bestemt dag, og skal følge dette hold hele sæsonen. Hvis holdet er programsat flere gange om ugen, kan du dog flexe til en anden ugedag/dansegang i løbet af sæsonen. Du skal dog sende en mail til VM Dans på reception@vmdans.dk for at meddele, at du flexer i den pågældende uge, hvilket efterfølgende bliver bekræftet af VM Dans. Vi gør opmærksom på, at det aldrig er tilladt at flexe uden forudgående aftale med VM Dans. VM Dans forbeholder sig endvidere til hver en tid retten til, ikke at acceptere et flex, hvis det hold eleven ønsker at flexe til, er optaget.

Flex mellem byer

Du kan også flexe imellem byerne. Er du således forhindret i at komme på dit normale hold i fx Skanderborg, kan du altid flexe til en af vores andre byer.

Du skal bare huske at sende en mail til reception@vmdans.dk, hvor du oplyser, at du ønsker at flexe. Således sikrer vi, at der ikke er for mange på holdet. Hvis holdet er fyldt, forbeholder vi os retten til at sige nej til et ønske om at flexe.

Ønsker du at flexe, skal du blot sende os en mail.

Kontakt: VM Dans, Sommervej 19, 8210 Aarhus V