Flexordning - VM Dans

Flexordning

Som medlem af VM Dans har du mulighed for at tilpasse din dansetid, hvis du ikke kan deltage på din sædvanlige dansedag.

Normalt er du tilmeldt et bestemt hold på en bestemt dag og skal følge dette hold hele sæsonen. Hvis holdet er programsat flere gange om ugen, har du dog fleksibiliteten til at ændre din dansedag i løbet af sæsonen. Alt, hvad du skal gøre, er at sende en mail til VM Dans på reception@vmdans.dk for at meddele, at du ønsker at flekse den pågældende uge.

I din mail skal du skrive hvilket hold du normalt går på, hvilket hold du ønsker at flekse til og hvilken dag du ønsker at flekse. VM Dans vil herefter bekræfte dit fleks. Det er vigtigt at få godkendelse fra VM Dans, før du ændrer din dansedag. Desuden forbeholder VM Dans sig retten til at afvise en fleksibilitetsanmodning, hvis det ønskede hold allerede er fyldt op.

Fleksibilitet mellem dansebyer

Du har også mulighed for at nyde fleksibiliteten mellem vores dansebyer. Hvis du af en eller anden grund ikke kan deltage på dit sædvanlige hold i for eksempel Skanderborg, kan du altid flekse til en af vores andre dansebyer.

Det eneste, du skal huske, er at sende en mail til reception@vmdans.dk, hvor du angiver, at du gerne vil benytte dig af fleksibiliteten. Dette sikrer, at der ikke er for mange på holdet. Hvis holdet allerede er fyldt, forbeholder vi os retten til at afvise en anmodning om at flekse.

Hvis du ønsker at benytte dig af fleksibiliteten, er du velkommen til at sende os en mail. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Kontakt: VM Dans, Sommervej 19, 8210 Aarhus V