Info til sportsdansere - VM Dans

Info til sportsdansere

Sportsdans er for dig, der gerne vil danse turneringer

Sportsdans hos VM Dans

VM Dans er medlem af det danske danseforbund DDD. Det giver vores elever store muligheder, for at kunne deltage i disco-, hip hop-, standard- og latinturneringer i hele landet. Som sportsdanser ved VM Dans bliver du undervist af nogle af landets bedste instruktører og får derudover en række gode tilbud.

Workshops & Træningslejr
Udover vores ugentlige dansehold arrangerer VM Dans, i løbet af sæsonen, forskellige workshops. Vi har også en årlig træningslejr for alle sportsdansere. Således sikrer vi, at vores sportsdansere altid kan få ny inspiration og dygtiggøre sig.

Niveau
Du kan gå til sportsdans som nybegynder, eller hvis du er erfaren sportsdanser. Vi har mange forskellige sportsdanserhold med mange forskellige niveauer.

Fritræning

Ønsker du at fritræne i VM Dans’ lokaler, er dette muligt udenfor åbningstid.

Fritræning er gratis, hvis du går på minimum 2 sportsdanshold om ugen.

Du skal booke lokale i receptionen eller på lokalebooking@vmdans.dk Dette skal gøres senest dagen før kl. 12.00 eller senest torsdag kl. 20.00, hvis det drejer sig om timer i weekenden.

For at komme ind på danseskolen, har du brug for en kode til døren. Denne fås i receptionen på VM Dans. Kodeafgiften er DKK 500 pr. år. Når du får koden, skal du underskrive et dokument (værge, hvis eleven er under 18 år). I den forbindelse får du også en gennemgang af, hvordan man kommer ind/ud og hvordan man lukker danseskolen, hvis man er den sidste, der går. Husk at meddele os, hvis du ikke længere ønsker at bruge koden, således at du ikke får en ny opkrævning året efter.

Lokalekalender

Sal 1 er primært til S/L. Sal 2 er primært til Disco. Sal 3 er primært til Hip Hop

God råd og info til turneringer

Her finder du alle de praktiske oplysninger

Vi har lavet nogle gode råd og samlet nogle praktiske informationer til sportsdansere. Derudover kan du se årets turneringskalender for DDD’s officielle turneringer samt turneringsregler.

Gode råd/infoTurneringsreglerTurneringskalenderSe invitationer og tidsplaner

 

Du kan også finde alle informationer på VM Dans’s officielle turneringsside på facebook. Klik på linket herunder og bliv medlem af gruppen.

VM Dans information om turneringer

Tilmelding til turneringer

Har du været med før?

Er du allerede oprettet som danser i DDD’s system, så kan du nemt tilmelde dig igen.

Tilmeld dig DDD-turneringTilmeld dig privat-turnering

 

Har du derimod ikke været med før?

Så følg vejledning nedenfor:

1.
Opret dig som turneringsdanser hos De Danske Danseskoler (DDD).

2.
Efter endt registrering vil du modtage en e-mail med et “medlemskort”, hvor der står et medlemsnummer. Dette nummer skal fremadrettes bruges ved tilmelding til alle DDD turneringer.

3.
Når du har registreret dig hos DDD og modtaget e-mail med medlemskort, skal du udfylde nedenstående formular. Nedenstående formularer bruges af VM Dans til at oprette dig som konkurrencedeltager.

Udfyld formular

4.

Når du har modtaget en bekræftelse fra VM Dans på mail, vil vi oprette dig som konkurrencedeltager indenfor 4 arbejdsdage. Først efter at du har modtaget en mail om godkendelse, kan du begynde at tilmelde dig til turneringer.

*OBS – Ovenstående procedure skal kun gennemføres én gang. Næste gang du skal til turnering, kan du gå direkte til Tilmelding til DDD og private turneringer.

Kontakt: VM Dans, Sommervej 19, 8210 Aarhus V