Aarhus – Skanderborg – Horsens – Randers – Silkeborg

Vores festlige gallafest for voksne lørdag den 25. maj 2024 i Djurslands Bank Arena i Aarhus. Bestil gallamenu, bordplads og køb billet til tilskuere. Se program. Vært: Mads Vad.

Vi glæder os til at holde en kæmpe fest sammen med alle vores voksne elever fra Aarhus, Skanderborg, Horsens, Randers og Silkeborg!

Køb af gallamenu, bordplads og ekstra billetter

Her kan voksne elever, samt tilskuere, bestille gallamenu samt bordplads. Ved bestilling af bordplads angiver man hvilket hold, man gerne vil sidde sammen med. Alle voksne elever har gratis adgang til arrangementet ved fremvisning af elevbillet, som udleveres på danseholdet.

Køb gallamenu, bordplads & ekstra billetter


Bestilling af gallamenu og bordpladser skal ske senest den 19. maj 2024.

Gallamenuen, som bliver serveret i løbet af aftenens program, består af:

Forret: Saltet færøsk laks, rogn, dild, rygeost og citron. Brød og smør.

Hovedret: Kyllingebryst fra Hopballe Mølle og saute af perleløg, svampe, grønne asparges og masser af urter. Små kartofler vendt i smør og urter. Trøffelskysauce.

Dessert: Blåbær- og chokolademuffins inkl. kaffe eller the, udleveres i baren.

Pris 290,00 kr.

Da voksne elever har gratis adgang, mod fremvisning af elevbillet, skal voksne elever ikke købe en indgangsbillet men kun bestille mad og bordplads. Alle vores elever er naturligvis velkomne til at tage venner og bekendte med som publikum og deltagere til festen. Gæster, som ikke er elever på danseskolen, skal huske at købe en indgangsbillet.

Mødetider og program

Dørene åbner:
Kl. 16.45

Deltagere og gæster møder senest:
Kl. 17.10

Start:
Kl. 17.30

Slut:
Kl. 24.00

Du kan se et detaljeret program for hele aftenen her:
Se program

Tid og sted

Lørdag den 25. maj 2024

Djurslands Bank Arena
Stadion Allé 70
8000 Aarhus C

Vi glæder os til en kæmpe fest!

Det er os en stor fornøjelse at invitere til VM Dans Gallafest 2024 i Djurslands Bank Arena i Aarhus. Denne dag er VM Dans elevernes fest, og vi ser som altid frem til en hyggelig og festlig aften sammen med alle vores voksne elever og øvrige gæster.

Gallafesten er kulminationen på en fantastisk sæson i i VM Dans Østjylland.

Aftenen starter med, at vi inviterer de forskellige hold på det flotte dansegulv, hvor Mads Vad guider alle igennem dansene. I løbet af aftenen bliver gallamiddagen serveret, så vi efterfølgende har god tid til at holde en kæmpe fest indtil midnat!

Det er festen du ikke vil gå glip af, og hvis din mand, kone, kæreste, ven, veninde, eller hvem du ellers kan komme i tanke om, ikke skal gå glip af aftenens festligheder, så husk at køb billet til dem, når billetsalget åbner den 15. april. Voksne elever på danseskolen har gratis adgang!

Hop i dit yndlingsoutfit, på med danseskoene og så ses vi til et brag af en fest – hvor vi fejrer en fantastisk sæson.

Nåle

Elever, der skal have 5-, 10-, 15-, 20- eller 25 års nål, skal bestille nålen senest mandag den 6. maj 2024 via nedenstående link. Danseskolen kan ikke automatisk se, hvem der skal have en nål. Anciennitet overtages fra andre danseskoler. Bestil din nål her:

BESTIL NÅL


Husk at bestille din nål senest den 6. maj 2024!

Priser og billetter

VM Dans elever har gratis adgang, når kontingentet er betalt korrekt. Alle elever får udleveret elevbilletter på deres dansehold. Man skal blot huske at tilmelde sig gratis, senest den 2. maj. Bemærk at elever kun har gratis adgang mod fremvisning af elevbillet ved indgangen. Bordplads og mad skal købes separat. Elevbilletten er personlig.

Alle tilskuere skal købe indgangsbillet.

Indgangsbillet til tilskuere

  • Earlybird-tilbud (køb t.o.m. den 05.05.2024): DKK 150,00 pr. stk.
  • Køb af billet f.o.m. den 06.05.2024: DKK 170,00 pr. stk.

Bordpladser

  • Bordpladser: DKK 50,00 + indgangsbillet.

Husk din billet, og medbring den på dagen. Bemærk, at hver billet har en unik stregkode, som bliver scannet ved døren. Hvis du ikke medbringer billetten på dagen, skal du købe en ny ved døren.

Ønsker du ikke bordplads, er der i indgangsbilletten garanteret en siddeplads på tribunen.

Bestilling af gallamenu skal ske senest den 19. maj 2024.

Praktisk information

Tidsplan
Du kan finde den endelige tidsplan her på siden senest to uger inden arrangementet.

Mad og drikke
Det er ikke tilladt at medbringe mad eller drikkevarer i hallen. Når billetsalget åbner d. 15.04.2024 kl. 12.00, kan der forudbestilles gallamiddag. Forudbestilling skal ske senest den 19.05.2024.

Elevbilletter
Elevbilletterne udleveres på holdene, til alle tilmeldte elever, de sidste to uger op til arrangementet. Husk at medbringe dine billetter på dagen, da du ellers skal købe en ny billet i døren.

Ny sæson 2024/2025

 – hvilke hold skal du gå på i næste sæson?

Du kan finde programmet for den nye sæson, som starter efter sommerferien, på danseskolen og www.vmdans.dk fra mandag den 27. maj 2024 kl. 12.00. Her kan du allerede reservere plads til den nye sæson.

Tag din familie og venner med til Gallafesten!

Tag din familie og venner med til Gallafesten. Så får vi den fedeste stemning, og du kan vise dem, du elsker, hvor sej du er blevet til at danse!

Husk at vi danser 3 uger mere efter gallafesten!

Sæsonen slutter først fredag den 14. juni, så vi ses på danseskolen allerede ugen efter gallafesten. Vi glæder os til at se dig!

Vi glæder os til en dejlig aften, hvor man virkelig kan få festet sammen med dansevennerne!