DiscoFever - VM Dans

Tag med på en tidsrejse til discotidens dansefest! Er du klar Travolta?

Oplev en sprudlende rejse tilbage i tiden med DiscoFever – de mest fantastiske dansestunder til den hotteste discomusik! Kan du føle rytmen, John Travolta? Vi tager dig med tilbage til de gyldne 70’ere og 80’ere, hvor alt var mere sjovt og livligt end nogensinde før!

Find din indre rytme og nyd god motion til lækre melodier. Sving hofterne og oplev et sandt festfyrværkeri af glæde og energi, mens vi danser til tonerne af “Stayin’ Alive” og “Night Fever”. Vores undervisning er tilpasset, så alle, også begyndere, kan være med, og vi garanterer en fantastisk oplevelse. DiscoFever-holdet er åbent for både mænd og kvinder, så kom og deltag i denne fantastiske time fuld af livsglæde!

Du har som VM Dans medlem mulighed for at flexe til en anden dag, hvis du bliver forhindret i at komme på din normale dansedag. Læs mere om vores flexordning her: VM Dans flexordning

 

Vigtig information

Depositum

Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet. En reservation af prøvetime garanterer dig en plads på holdet, hvis du ønsker det.

Pris og rabat

Kr. 365,00 pr. person pr. måned (en måned svarer til 4 dansegange). Er dette hold dit 2. hold, får du 30% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime. Dansesæsonen består af 36 dansegange inkl. Gallafest.

Undervisningssted

VM Dans Aabenraa, Sportscentrum, Industrivej 8, 6200 Aabenraa

Klik på dit hold herunder og reservér en GRATIS prøvetime

Kontakt: VM Dans, Sommervej 19, 8210 Aarhus V